Aleksandra iskreno:

Veliki intervju

Aleksandra iskreno: "Bilo je trenutaka kad sam se osjećala izgubljeno, ali nisam odustala..."

Lijepa Beograđanka otkriva kako je prebrodila teške trenutke u showu, u kome je vidjela najveću konkurenciju te koji su joj planovi za budućnost.

Je li bilo nekih trenutaka zbog kojih ti je bilo jako teško i zbog kojih si poželjela napustiti show?

Bilo je trenutaka kad sam se osjećala izgubljeno. Nisam znala što je realnost, a što show. Što je iskreno, a što gluma. Ti su trenuci bili psihički teški, ali ni u jednom trenutku nisam željela napustiti show. Kad su se osjećaji pojavili, rekla sam sama sebi da ako on to isto ne osjeća i već zna da to nije to, bilo bi mi lakše i voljela bih da sam to ranije znala, jer je onda moje dalje ostajanje u showu bilo nepotrebno. Kao što sam rekla više puta, a i dokazala, zaista nisam ostala tamo zbog nikakvog mjesta, nego zbog onoga što se stvorilo među nama i u što sam vjerovala.

Kad bi mogla promijeniti nešto u prošlosti, što bi to bilo?

Ne bih apsolutno ništa promijenila zato što sam netko tko srcem ide kroz život i uživam u svakom trenutku, pa i onom lošem, jer znam da će me i to nečemu naučiti.

Bi li sve opet ponovila?

Da, bih. Sve ovo je bilo fenomenalno iskustvo, vrtuljak emocija, prelijepih doživljaja, neponovljivih trenutaka i mnogo smijeha. Naučila sam dosta o sebi i sve to me učinilo još boljom, snažnijom i bližom vlastitom idealu, a onda i pronalaženju istog tog ideala.

Koga si tijekom showa smatrala najvećom konkurencijom i zašto?

Mislim da u ljubavi nema konkurencije. Nekad se taj klik dogodi s nekim tko možda ima neke druge kvalitete od onih koji se smatraju poželjnim. S obzirom na to, ne gledam druge djevojke kao konkurenciju jer se sa svakom to može dogoditi, nevezano za njezine kvalitete.

Zamjeraš li što nekoj od cura?

Nikome ništa. Nisam zajedljiva osoba, opraštam svima i vjerujem da svi uvijek rade najbolje što znaju.

Naposljetku, koji su ti planovi za budućnost?

Tražim načine za realizaciju svoje poslovne ideje i u međuvremenu uživam. Trenutačno mi je fokus na karijeri i ostvarivanju sebe na tom polju, a vjerujem da će ljubav doći u pravom trenutku.

 

Reci što misliš!