GOSPODIN SAVRŠENI

VIDEO - Goran otvoreno o svojoj odluci: 'Nije bilo strasti između Ive i mene. Nakon toga smo se Hana i ja počeli viđati'

"Znam da je to teško za shvatiti, ali realan život je uvijek drugačiji", zaključuje Goran

Goran Jurenec, prvi hrvatski Gospodin Savršeni, u videu za RTL.HR pojasnio je ono što ga fanovi već nekoliko dana pitaju, kako se u showu odlučio za Ivu, a onda ipak završio u vezi s Hanom. 

Naime, Goran je htio istaknuti kako je prošlo dva mjeseca između snimanja zadnje ceremonije ruža i studijske emisije u kojoj je otkriveno kako je u vezi s Hanom. 

U međuvremenu su se on i Iva razišli, a kako Goran objašnjava, odluka je bila zajednička jer im je nešto nedostajalo u tom odnosu. 

"Bilo mi je teško donijeti odluku jer je bilo jako malo vremena. Odlučio sam se za Ivu, imali smo taj neki osjećaj kao da smo godinama skupa. I baš je to bilo, nedostajala mi je ona strast na početku, bilo je kao da smo pet, deset godina skupa", kaže Goran.

Krenuli su svatko svojim putem, a onda se čuo s Hanom. S njom mu nije nedostajalo strasti pa su se počeli polako upoznavati u stvarnom svijetu. 

"Znam da je to teško za shvatiti, ali realan život je uvijek drugačiji", zaključuje Goran i dodaje kako se nada da će svi ovog Božića imati nekog dragog kraj sebe. 

Cijelu Goranovu priču možete poslušati i pogledati u našem videu!

Reci što misliš!