Pitali smo cure iz prve sezone da nam otkriju svoje razloge zašto su odlučile biti dio showa 'Gospodin Savršeni'

PRIJAVITE SE ZA DRUGU SEZONU

Pitali smo cure iz prve sezone da nam otkriju svoje razloge zašto su odlučile biti dio showa 'Gospodin Savršeni'

A ako i vi želite biti dio druge sezone najuzbudljivijeg i najromantičnijeg showa u Hrvatskoj, prijavite se

Prva sezona 'Gospodina Savršenog' je iza nas, a prijave za drugu sezonu još uvijek su otvorene. Ako ste još uvijek neodlučne oko toga biste li se prijavile za najveću avanturu u životu, pročitajte što su nam kandidatkinje prve sezone ispričale o tome zašto su se one prijavile. 

Marija Malenica Fotogalerija

MARIJA MALENICA


Prijavila sam se u show jer sam takve prirode, jednostavno sam morala reći 'da'. Sve se događa s razlogom i nisam vidjela ništa loše u tome da se prijavim - život je tu da bi se gradila nova iskustva i uzet ću sve što mi pruži. Uostalom, dovoljno sam jaka psihički, (a i fizički, haha) za bilo kakve izazove.

RADA TOMIĆ

Sudjelovanje u showu pamtit ću po jednom sasvim novom, neobičnom i pozitivnom iskustvu, po osobama ispred i iza kamere, koje ću pamtiti do kraja života, po zanimljivoj hrani i Goranu s dobrim tijelom...

VAHDELA VLAHOVIĆ

Sudjelovanje u showu 'Gospodin Savršeni' pamtit ću po novom iskustvu i situacijama u kojima se još nisam imala prilike naći.

IVANA KOPILAŠ

Nikad nisam sudjelovala u nekom showu pa ću sudjelovanje u 'Gospodinu Savršenom' pamtiti kao jedno veliko iskustvo ispred i iza kamera!

ALEKSANDRA MITROVIĆ

Ljubav je bila moj glavni motiv za prijavu u show. Poslije toga, tu je i novo iskustvo i upoznavanje sebe u ekstremnim situacijama.

KLARA PERKO

U vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji vidjela sam teaser za show 'Gospodin Savršeni'. Onu večer kad je Hrvatska osvojila drugo mjesto na svijetu, kao da sam osjetila da je to moja druga šansa i da je moram iskoristiti. Vjerujem u karmu i signale i kao da sam čula glas koji mi govori da se moram prijaviti. I znala sam da će me odabrati! Znala sam da će prepoznati da sam talentirana te da moj karakter, sarkazam i komunikativnost otvaraju sva vrata. Naravno, bilo je tu i malo sreće. Bio je to čaroban vikend za mene kad sam doznala da sam jedna od kandidatkinja.

A ako i vi želite biti dio druge sezone najuzbudljivijeg i najromantičnije showa u Hrvatskoj, prijavite se OVDJE!

Reci što misliš!