Ostalo

ČUJEŠ "JUNIOR MEDIA ANALITIČAR/KA" I POMISLIŠ "TV, HELL YEAH"?

RTL
19.02.2021 13:50

Općenito o poslu

Pozicija unutar Odjela za analitiku medija i gledatelja. Tražimo osobu koja će biti odgovorna za praćenje gledanosti naših TV kanala i kanala konkurencije, sudjelovati u izradi standardiziranih i ad hoc izvještaja i analiza o potrebama i navikama gledatelja.

Što ćeš raditi?

Kao junior analitičar/ka za medije doprinijeti ćeš stvaranju veće vrijednosti za naše gledatelje pružajući uvide i smjernice kompaniji. Neki od zadataka su:

Izrada standardiziranih izvještaja na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj osnovi

Izrada dodatnih izvještaja prema specifičnim zahtjevima i potrebama kompanije

Analiza, interpretacija i prezentacija podataka o TV gledanosti

Samostalno donošenje zaključaka i prijedloga u svrhu unaprjeđenja programa

Individualizirani pristup zahtjevima internih klijenata

Blisko surađivanje s ostatkom organizacije

Nakon savladavanja osnovnih znanja i vještina očekuje se aktivno sudjelovanje u raspravama i donošenju odluka vezanih uz program, predlaganje unaprjeđenja i optimizacija izvještavanja, i sudjelovanje u svim ostalim aktivnostima koje donose bitne uvide kompaniji u svrhu unaprjeđenja naših rezultata TV gledanosti.

Koga tražimo?

Završeni fakultet s matematičkom pozadinom, prednost prirodoslovno-matematički smjerovi, iako nije uvjet. Imaš visok stupanj posvećenosti detaljima i analitičan/na si u svrhu odabira, organizacije i interpretacije podataka te lako identificiraš probleme i donosiš zaključke. Posjeduješ prirodnu radoznalost i interes za TV sadržajem, ako TV danas ne pratiš, spreman/na si upoznati se s različitim formatima u svrhu donošenja kvalitetnih zaključaka analiza. Ambiciozan/na si i imaš želju za učenjem. Poznaješ engleski jezik u govoru i pismu te posjeduješ izvrsne komunikacijske i kompjuterske vještine (MS Office, specijalno rad u Excelu).

Ako se prepoznaješ u navedenom opisu, pošalji svoj životopis i motivacijsko pismo na e-mail adresu: human.resources@rtl.hr uz napomenu u naslovu maila za koji natječaj se prijavljuješ najkasnije do 1. ožujka 2021.

Image 4823748 (auto)