KBC / Novosti
Jedan upecao sam sebe, a drugi si spalio stražnjicu!

Večeras u 19:15!

Jedan upecao sam sebe, a drugi si spalio stražnjicu!

U drugoj priči prve epizode dr. Katarina Pavlović zaprimit će gospodina kojem se udica zarila u obraz. Postupak uklanjanja stranog tijela dodatno je zakomplicirao pacijentov enormni strah od injekcije pa će ga liječnica morati prvo smiriti, a zatim uvjeriti da se s punim povjerenjem prepusti njezinim stručnim rukama. Paralelno, u susjednoj dvorani, dežurna liječnica sanira ozljede nastale zbog tinejdžerske nesmotrenosti.

Prijatelji Dinko Filipović i Hrvoje Oštrec bili su u ribolovu i, kako Dinko nema iskustva, već pri prvom bacanju zario si je udicu u obraz. Dok se liječnica bori s fobijama i udicom, u kliniku dolazi novi pacijent u pratnji starije sestre. Maloljetni Petar si je, ponukan prijateljevim „uspjehom“, pokušao zapaliti prdac. Petar je slijedio upute na videu s interneta i sve shvatio kao bezopasnu igru, ali ubrzo se uvjerio da eksperiment neće završiti bez posljedica. Zbog nemotrenosti, po stražnjici je zadobio opekline drugog stupnja i trpi jake bolove te je primoran javiti se u KBC po pomoć.

Nakon što je Petrova ozljeda sanirana, a Dinku izvađena udica, obojica su šokirani kad se sretnu na hodniku KBC-a.

Kako se liječnica nosi s problematičnim pacijentima te zašto su opekline i tinejdžersko problematično ponašanje povezani s ubodnom ozljedom nastalom u ribolovu, pogledajte večeras u drugoj zanimljivoj priči prve epizode serijala KBC u 19:15 na RTL-u!

Izdvojeno

Reci što misliš!