Ostalo

Omiljeni 'Crtež dana' uz 10-godišnju Luciju, voditeljicu RTL Kockice!

Najšareniji televizijski kanal, RTL Kockica, ovog ljeta postao je bogatiji za još jednog, najmlađeg člana, 10-godišnju Luciju Čustović koja vodi omiljenu emisiju 'Crtež dana'.

RTL.hr
14.06.2021 12:15

Svestrana i talentirana djevojčica, 10-godišnja Lucija Čustović novo je lice RTL Kockice, koja će u program omiljenog dječjeg kanala unijeti dodatnu dozu razigranosti, mašte i dječji pogled na svijet. Lucija se našla u ulozi voditeljice jednog od najdugovječnijih formata na Kockici, popularnog 'Crteža dana', a u tome će se izmjenjivati sa sadašnjim voditeljem emisije Davorom Balažinom .

Lucija se, ističe, ove jeseni najviše veseli vidjeti kreativne radove malenih gledatelja, a posebno je sretna što će one najbolje imati priliku razveseliti nagradama. Svojom otvorenošću i zaraznim osmijehom već je osvojila cijelu ekipu RTL Kockice, no najveća potpora i pomoć na snimanjima upravo joj je Davor Balažin kojeg je jedva čekala upoznati.

Lucija Čustović

''Davor je zakon! Oduvijek sam ga htjela upoznati i bila sam presretna kada mi se ta želja ostvarila. Na neki način gledam ga kao svog mentora jer me od prvog dana savjetuje gdje da gledam za vrijeme snimanja, kako da postavim ruke, koje riječi da naglasim i kada trebam nešto reći brže, a kad sporije'', opisuje Lucija.

Ovoj talentiranoj djevojčici kamere i javni nastupi nisu strani, naprotiv, pred njima se osjeća kao kod kuće jer iza nje je već nekoliko angažmana u reklamnim kampanjama, a može se pohvaliti i svojim YouTube kanalom na kojemu snima različite zanimljive recenzije, recepte i vlogove.

''Nisam prvi put pred kamerama, ali uvijek sam vrlo uzbuđena prije snimanja u studiju jer pokušavam biti svoja i prirodna. Ne mogu reći da imam veliku tremu, ali nije isto kada doma snimam sa svojim tatom za YouTube i kada uđem u studio, gdje je sve tako ozbiljno i profesionalno'', ističe.

Lucija Čustović

A osim voditeljskog angažmana, Lucija se može pohvaliti i da je odlična učenica trećeg razreda osnovne škole, posebno voli likovni i engleski, a uz to pronalazi i vrijeme za brojne hobije. Trenutno trenira jazz dance, balet i hip-hop, obožava se snimati za TikTok i pratiti plesne trendove, igrati igrice na mobitelu i čuvati svog mlađeg brata, a već je prilično sigurna i čime bi se mogla baviti kad odraste.

''Kad narastem, željela bih biti voditeljica ili stomatolog kao moj deda. Sviđa mi se posao stomatologa jer pomažeš ljudima i činiš njihov osmijeh lijepšim. Posao voditeljice i snimanje videa je nešto što sam otkrila da imam u sebi i jako me ispunjava. Nije mi naporno ni sto puta ponoviti istu stvar, samo da bude savršeno. Mislim da bih takav posao mogla raditi i kada odrastem'', zaključuje djevojčica.

A kako se Lucija snalazi pred kamerama, doznajte na RTL Kockici.