Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NE PROPUSTITE!

Mala kraljevna velikoga srca: Nove epizode animirane serije 'Sofija Prva' od sutra na Kockici!

Voljenu animiranu seriju ne propustite svakim danom u poslijepodnevnom terminu na Kockici!

Image
RTL TV/ 14.7.2020. u 10:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što se njezina majka uda za kralja Rolanda II, Sofija nenadano postaje princezom te ubrzo doznaje da izgledati kraljevski nije uopće teško, ali ponašati se itekako jest.

Tri vile – Flore, Faune i Merryweather vode akademiju koja priprema djevojčice da postanu princeze. Između ostalih, ovu školu polagale su Pepeljuga, Jasmine i Belle, a nova pridošlica je upravo Sofija. Sofija ima napretek svjetlećih cipelica i lijepih šarenih haljinica, no što je to što princezu uistinu čini pravo princezom? Mala kraljevna mora imati veliko srce i pokazivati puno ljubavi, biti brižna, vjerna, iskrena i dostojanstvena. Također, princezi pripada i amajlija kojom ona može razgovarati i razumjeti životinje, ali i za kojom žudi zli vještac Cedric koji je se želi dočepati kako bi postao kralj Galdiza.

Animirana serija 'Sofija Prva' zaludjela je djevojčice diljem svijeta još 2012. godine, a premijernu epizodu serije, izvorno emitiranu na kanalu Disney Chanel, gledalo je čak 5,2 milijuna mališana! Do danas su snimljene četiri sezone ove voljene serije, a posljednju u nizu već od sutra možete pratiti u poslijepodnevnom terminu na RTL Kockici!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SVATKO IMA SVOJU TAKTIKU

Vrijeme je za prve seoske poslove, a jedan će farmer ljubiti čak dvije svoje dame: 'Neću te po filmski, obično ću te!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba