Ostalo

Mala Violetta nije više mala – snimila je spot za novu pjesmu 'Fresa'

Dvadesetogodišnja argentinska glumica koja je diljem svijeta postala popularna po ulozi u seriji 'Violetta' s novom pjesmom i spotom dokazala je kako više nimalo nije zaigrana tinejdžerica

RTL.TV
09.09.2019 16:12

Superpopularna glumica i pjevačica Martina Stoessel – Tini i dalje snima kvalitetne i instant hitove kojima oduševljava milijune svojih obožavatelja diljem svijeta.

Nakon uspjeha pjesme '22' , koja ima gotovo 90 milijuna pregleda samo na YouTubeu, mlada pjevačica je premijerno predstavila svoje novo glazbeno poglavlje s pjesmom 'Fresa' . U ovom se singlu pjevačica udružila s kolumbijskim pjevačem i tekstopiscem Lalom Ebrattom , poznatom ljubiteljima reggaetona po hitu 'Mocca' .

Veseli spot u kojem prevladavaju crveni tonovi, jer fresa na španjolskom znači 'jagoda', režirao je Dani Durán , a Tini svojim senzualnim plesnim pokretima savršeno vizualno nadopunjuje tekst pjesme koja priča o intimnoj ljubavnoj vezi.

Predstavljanje nove pjesme već jenadopunilo medijske stupce koji ne prestaju pisati o Tininoj vezi s kolumbijskim pjevačem Sebastiánom Yatrom i njezinoj trenutnoj koncertnoj turneji #QuieroVolverTour po Južnoj Americi.

Pogledajte novi spot Martine Stoessel – Tini za novu pjesmu 'Fresa' .

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Martinu Stoessel – Tini gledajte u tinejdžerskoj seriji 'Violetta' svakoga danan u kasnovečernjem terminu Kockici!