Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
LEGENDARNI JUNACI SE VRAĆAJU

'Power Rangers Beast Morphers' - 26. sezona jedne od najdugovječnijih dječjih serija u povijesti od ponedjeljka stiže na Kockicu!

Originalna serija 'Mighty Morphin Power Rangers' početkom 90-ih zaludjela je svijet i vrlo brzo postala dijelom popularne kulture...

Image
RTL TV/ 24.10.2019. u 11:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Smještena u dalekoj budućnosti, tajna agencija u gradu imena Coral Harbour, poznata kao Grid Battleforce, kombinira novootkrivenu supstancu nazvanu Morph-X sa životinjskim DNK-om kako bi stvorili novi, moćni tim Power Rangersa - Beast Morphers. Njihov je zadatak braniti agenciju od Evoxa, opasnog računalnog virusa koji Beast Morpherse pretvara u zle klonove i otima sve njihove supermoći. Kad troje Rangersa nesretno završi u cyber dimenziji, na sve će načine probati Evox vratiti na Zemlju kako bi se spasili.

'Power Rangers Beast Morphers' dvadeset šesta je sezona originalne serije 'Mighty Morphin Power Rangers' koja je početkom 90-ih zaludjela svijet i vrlo brzo postala dijelom popularne kulture. Omiljena franšiza prati skupinu tinejdžera koji imaju sposobnost uskočiti u specijalno odijelo koje im omogućuje nadljudsku snagu i supermoći kojima pobjeđuju sve neprijatelje. Pritom koriste različito oružje i tzv. zordove, velika mehanička stvorenja u obliku različitih životinja.

Serija je sada već davne 1993. nastala iz pera Haima Sabana, po uzoru na japanski original 'Super Sentai', a do danas je snimljeno ukupno 26 sezona i 3 dugometražna filma. Zanimljivo je kako je svaka nova sezona serije mijenjala svoje ime, glavnu premisu i glumačku postavu, uspostavljajući novi tim Rendžera s jedinstvenim supermoćima. Godine 2018. Power Rangersi su proslavili 25 godina kontinuiranog emitiranja, što seriju čini jednom od najdugovječnijih u povijesti televizije s gotovo 900 epizoda, a snimanje nove sezone već je najavljeno za 2021. godinu u suradnji s kanalom Nickelodeon. O ogromnoj popularnosti serije svjedoče i brojni popratni sadržaji poput igračaka, videoigrica, stripova, knjiga i odjevnih predmeta s likovima omiljenih dječjih superjunaka.

Novu, 26. sezonu 'Power Rangersa' ne propustite svakim danom u 18:25 sati na Kockici.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

'Zlatna djevojka' Dona za RTL.hr: 'Ivan je dobar momak, ali meni treba više vremena da se zaljubim u osobu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba