Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BBC-JEVA POSLASTICA

'Prepredenjaci iz prirode': Upoznajte najveće majstore životinjskog carstva – prevarante, imitatore, lažljivc...

Već večeras od 19.55 sati na Kockici ne propustite još jedan u nizu vrhunskih BBC-jevih serijala koji nam dočarava fascinantan životinjski svijet iz ne tako uobičajene perspektive

RTL.HR/ 18.9.2021. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svakog se dana životinje nose s najvećim izazovom u životu – hoće li preživjeti ili stradati? U toj vječnoj borbi moraju nadmudriti grabežljivce, pronaći ili uloviti hranu pod svaku cijenu, a zatim i podizati potomke. Ulozi su vrlo visoki. Uzevši to u obzir, kako si životinje mogu povećati šanse da prežive? Lažu li, varaju i kradu jedni od drugih? Naravno!

Upoznajte najveće majstore životinjskog carstva – prevarante, imitatore, lažljivce i lopove. Kako bi preživjele, životinje će učiniti baš sve!

'Prepredenjaci iz prirode' još je jedan u nizu vrhunskih BBC-jevih serijala koji nam dočarava fascinantan životinjski svijet iz ne tako uobičajene perspektive – prikaza nevjerojatnih primjera varanja i prijevare u rješavanju životnih izazova.

Vrhunske grafike, vizualni efekti i inovativne filmske tehnike pokazuju dramatično životinjsko ponašanje i objašnjavaju kako životinje postižu svoje iznimne podvige oponašanja, trikova i maskiranja, sve u pokušaju da prežive. Znanstvenici otkrivaju ključne trenutke koji su zbunili i zapanjili čak i najveće svjetske stručnjake! Svaka od tri epizode serijala fokusira se na ključne živote izazove s kojima se svakoga dana susreću životinje – preživljavanje, pronalaženje hrane i obiteljski život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Odličan serijal 'Prepredenjaci iz prirode' ne propustite već večeras od 19.55 sati na RTL Kockici.

RTL.HR/ 18.9.2021. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
U SLAST!

Jer ste vi to tražili! Imamo sve recepte Marine iz 'Večere za 5 na selu'!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba