Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Proljetni dan na Kockici

Proljeće nam stiže! Danas cijeli dan uživajte u posebnom veselom programu na Kockici i navečer ne propustite zabavni film 'Pčelica Maja'!

Sutra, 20. ožujka 2021. u 10:37 po lokalnom vremenu dogodit će se poseban astronomski trenutak, proljetna ravnodnevnica! Povodom početka najšarenijeg godišnjeg doba na Zemlji, Kockica danas donosi poseban veseli program.

Image
RTL.HR/ 19.3.2021. u 10:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kockiće svih generacija danas očekuju uzbudljive animirane minute posvećene najveselijem godišnjem dobu u kojem se priroda budi iz zimskog sna. I omiljeni animirani likovi vesele se dolasku proljeća, a tijekom specijalnog dana na Kockici pratimo njihove uzbudljive proljetne avanture.

Što su sve naumili Mickey Mouse, My Little Pony i Talking Tom, u kakvu potragu kreću Maša i Medvjed i Sofija Prva, kakvi proljetni radovi očekuju nespretni dvojac A je to?

Osim veselih animiranih minuta, Kockići će uživati i u posebnim epizodama edukativno-zabavnih emisija, poput Crtalice, Mašta crta svašta, S(p)retne rukeKreativnog kutka, u kojima će crtati, bojati i izrađivati prigodne proljetne, biljne i životinjske motive.

Film 'Pčelica Maja' u 19:55 na Kockici

Prema toliko voljenoj priči, objavljenoj još davne 1925., njemačkog pisca Waldemara Bonselsa, pčelica Maja ekranizirana je 1975. u serijal s preko 100 epizoda, koji je postao omiljen među mnogim generacijama. Najnovija verzija popularne Maje objavljena je 2014. godine u dugometražnom kinofilmu, u kojem je crtana Maja iz serijala animiranom kompjuterskom tehnologijom oživjela u 3D obliku te je crtani klasik predstavljen novoj generaciji klinaca. Omiljena Maja sinkronizirana je na hrvatski, a upravo tu verziju gledamo na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica, koja baš i ne voli pravila. A jedno od pravila košnice je da se ne smije vjerovati i družiti sa stršljenima koji žive izvan livade. Kada netko ukrade matičnu mliječ iz košnice i svi odmah okrive stršljene, Maja, zajedno sa svojim najboljim prijateljem Pavom, odluči dokazati suprotno, pronaći pravog krivica, pomiriti pčele i stršljene te tako okončati dugotrajno neprijateljstvo između njih.

RTL.HR/ 19.3.2021. u 10:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
U SLAST!

Jer ste vi to tražili! Imamo sve recepte Marine iz 'Večere za 5 na selu'!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba