Ostalo

Šarolika jesen na RTL-u: Povratak omiljenih showova, filmske TV premijere i zabava uz najpopularnije...

Žestoka borba za idealnog muškarca u novoj sezoni Gospodina Savršenog", potraga za srodnom dušom u Ljubav je na selu – međunarodna sezona", nova sezona natjecateljskog showa Život na vagi" te povratak popularnog kulinarskog RTL-ovog brand showa Tri, dva, jedan – kuhaj"...

Press
04.09.2019 09:52

To su samo neki od formata koji ćeromantikom i zabavomispunitiovu jesen na glavnom kanalu RTL-a te gledateljima pružiti iznenađenja i uzbuđenja u novim izdanjima ovih omiljenih, provjerenih i prepoznatljivih uspješnica. No to nije sve- filmske TV premijere i dalje će privlačiti filmoljupce, a ove jeseni RTL ih nudi napretek!

Nova sezona Gospodina Savršenog" , koja kreće 9. rujna, bit će paprenija, vatrenija i prepuna obrata. Prikazivat će se od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati. Večere uz svijeće, uzbudljiva putovanja, nezaboravne zabave, duge šetnje i razgovori do kasno u noć samo su mali dio romantičnog plana novog neženje u potrazi za onom pravom!

Najdugovječnija dokumentarna sapunica Ljubav je na selu " ove jeseni započet će po 11. put, a ovoga puta ljubav traže farmeri hrvatskih korijena iz različitih dijelova svijeta - iz dalekog Wallana u Australiji, Iquiquea u Čileu, Manglaralta u Ekvadoru, Lethbridgea u Kanadi i Berlina u Njemačkoj.

Ljubav je na selu - međunarodna sezona

Natjecatelji Života na vagi" , koji ovog puta u prosjeku drže težinski rekord od 157 kg, smjestili su se uz more, u Grižanima gdje će pokušati skinuti neželjene kilograme, preuzeti sudbinu u svoje ruke te započeti novi, zdraviji i sretniji život. Ove sezone uz nove trenere, Maju Ćustić i Edina Mehmedovića, i njihov pogled na pristup zdravom životu, natjecatelji će biti u novom iskušenju, koje će, ako ga prevladaju, transformirati njihove živote.

Brojne TV premijere započet će srpskom akcijskim komedijom Taxi blues" , akcijskom komedijom, filmom ceste, koji donosi priču taksista koji se nađe u suludoj jurnjavi kroz noć. Po prvi puta u ulozi redatelja, Miroslav Stamatov izvrsno se snašao snimajući na ulicama Beograda prema scenariju i duhovitim dijalozima Marka Backovića, Tatjane Ilić i Marka Jocića, koji njeguju onaj prepoznatljiv nadrealni srpski humor, ciničan i ironičan, britak i direktan, pun pljuski", svega onoga što nas i privlači srpskim komedijama. Glavnu ulogu ponio je Andrija Milošević, kojeg, naravno, RTL-ovi gledatelji najbolje poznaju iz Andrije i Anđelke".

Taxi Blues

Ruka od milijun dolara" , još jedna je TV premijera. Craig Gillespie snimio je ovu izvrsnu Disneyevu biografsku sportsku dramu prema scenariju Thomasa McCartyja. Prilika je ovo za pogledati istinitu priču o Rinkuu Singhui, koji je, zanimljivo, nakon povlačenja iz profesionalnog bejzbola potpisao za WWE te je 2018. imao svoj prvi nastup u ringu, i Dineshu Patelu, igračima koje je otkrio sportski agent Bernstein nakon njihovih prezentacija u reality showu.

Akcijski hit Marinac iznad zakona 3 ", komedija Stol 19" s Annom Kendrick, Lisom Kudrow, animacije Snježna kraljica 2" (Snow Queen 2: The Snow King), Snježna kraljica 3: Vatra i led" (Snow Queen 3), Planet majmuna: Rat" (War for the Planet of the Apes), komedija Ludi Božić u uredu" (Office Christmas Party) s Jennifer Aniston, te drama Joy" s Jennifer Lawrence dio su premijerne ponude i iznenađenja koja čekaju filmofile u jesen.

Privatni detektivi

Na kanalu RTL2 gledatelji će se moći zabavljati uz nove sezone kanadske kriminalističke serije Privatni detektivi ", koju već mogu pratiti od 20:15 sati, od ponedjeljka do petka, u kojoj su glavne uloge pripale najpoznatijem miljeniku djevojaka iz devedesetih godina, Jasonu Priestleyu, koji je utjelovio Brandona Walsha u Beverly Hills 90210", te kanadskoj glumici Cindy Sampson, koje se sjećamo iz serije Lovci na natprirodno". Od 3. rujna od 19:15 sati RTL2 prikazuje i Navy CSI", od ponedjeljka do petka, dok će uskoro nova, dvanaesta sezona Zločinačkih umova" te NCIS: New Orleans" i Scorpion" razveseliti one koji vole pratiti odlične kriminalističke serije. Naravno, humor na dvojci" nije zaboravljen pa tako uskoro kreće i dvanaesta sezona Dva i pol muškarca".

Maša i medvjed

RTL Kockica će i dalje obrazovati najmlađe kroz nove zabavno-edukativne formate. Jezikoslovci" kreću 9. rujna te će se prikazivati od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu, nastojeći djeci približiti njemački jezik.U svakoj epizodi uči se jedno tematsko područje uz pomoć učiteljice i njezinih malih pomagača.Tako će u samo nekoliko minuta djeca naučiti brojati na njemačkom, znat ćedane u tjednu, životinje, voće i povrće ili, pak, opisati kakvo je vani vrijeme.

Uskoro će krenuti i Jeste li znali" , svojevrsni nastavak popularnog serijala Etno sat", u kojem učimo o kulturnoj baštini i zanimljivostima koje krije Hrvatska. Serijal, koji čini 30 epizoda, obiluje pričama o kućama poznatih izumitelja i pisaca, raznim zemljopisnim fenomenima, gastronomskim užicima,ali i muzejima koji vraćaju dašak prošlosti i služe kao podsjetnik na neka druga vremena. Nove epizode animirane serije Gormiti" (2018.), koja se odnedavno prikazuje, nove sezone My little pony" , Tomica i prijetelji" , Bakugan", nova premijerna sezona u Hrvatskoj Maše i medvjeda" , nova sezona Pustolovina Bubamare i Crnog mačaka" , nova sezona Mickey Mouse Clubhouse" i Lavlja straža" sigurno će razveseliti najmlađe, koji će uz male ekrane Kockice naći puno razloga za zadovoljstvo.