Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
RTL KOCKICA

Divlji u srcu

RTL Kockica prikazuje popularnu britansku seriju „Divlji u srcu“!

Image
RTL TV/ 2.4.2020. u 10:37
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Serija prati život veterinara Dannyja Trevaniona koji s novom suprugom i troje djece kreće u Južnu Afriku kako bi pronašao dom za malenog majmuna. Putovanje uskoro poprimi potpuno drugi ishod od očekivanog, naime Trevor se s obitelji odluči skrasiti u neobičnom mjestu zvanom „Leopardova jazbina“. 

Danny Trevanion (Stephen Tomkinson) radi kao kirurg u veterinarskoj ambulanti u Bristolu. Njegova kći Rosie (Lucy-Jo Hudson) je tinejdžerica koja ne može preboljeti majčinu smrt i ogorčena je na oca koji je pronašao drugu obitelj. Njegova nova supruga (Amanda Holden) ima dvoje djece, Evana (Luke Ward Wilkinson), koji je poput Rosie istraumatiziran zbog svega što je njegova obitelj prošla, i Oliviu (Olivia Scott Taylor), sretnu i bezbrižnu djevojčicu. Potaknuta bizarnim razlogom u trenutku najvećeg nesklada, obitelj odlazi u Južnu Afriku.

Naime, Dannyju je u veterinarsku ambulantu stigao majmunčić koji neće dugo preživjeti u engleskom zološkom vrtu te mu je potreban povratak u divljinu. Obitelj odlazi na neobično mjesto zvano „Leopardova jazbina“ čiji vlasnik njihov posjet doživljava kao dobrodošlu promjenu te mu na um pada neobična ideja – da se Trevanioni dosele na njegov ranč i počnu baviti turizmom. Danny i Sarah, u nadi da će novi život zbližiti njihovu djecu, odluče prihvatiti ponudu i odvažiti se na pravu životnu pustolovinu. 

Image

Divlji u srcu

obiteljska dramska serija
Velika Britanija - 2009
RTL Kockica, ponedjeljak - nedjelja u kasnovečernjem terminu
Gledaj na
RTL TV/ 2.4.2020. u 10:37
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
RTL KOCKICA

Princ iz Bel Aira

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba