Play ponuda
Play ponuda
NOVE EPIZODE

Uplovite u svijet bajki: Evo koja vam RTL-ova lica od danas čitaju nove 'Kockićeve priče'!

Glavni junak Kockić vodi nas u imaginarni svijet i podsjeća na važnost prijateljstva i pozitivnih životnih vrijednosti

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 24.10.2022. u 15:45
Play ponuda

Edukativno-zabavni format 'Kockićeve priče' već je dobro poznat svim gledateljima RTL Kockice, bez obzira na godine. Bajkovite i poučne priče koje čitaju poznata RTL-ova lica vrlo su brzo ušle u mnoge domove i stekle brojne obožavatelje, a slušaju ih svi, od unuka do djedova i baka.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Maštoviti set prepun lampica, igračaka i boja ponovno je spreman, i to za potpuno nove priče! Među oblake i zvijezde, s knjigom u ruci, na udobnu fotelju RTL Kockice smjestit će se tako već dobro poznati čitači Antonija Blaće, Marijana Batinić, Ana Brdarić Boljat, Jelena Pajić, Tatjana Horvatić i Davor Balažin, a u novim epizodama priče će pričati i reporter Ilija Radić te spotski novinar i komentator Filip Brkić, kojima je ovo prva suradnja na Kockićevim pričama.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

U novoj sezoni velike i male gledatelje očekuje čak 20 novih priča koje ponovno stižu iz pera autorice Jelene Ribić Pavelić, a posvećene su djeci i situacijama u kojima se ona nalaze te na zanimljiv način nude rješenje njihovih problema.

Glavni junak Kockić i njegovi prijatelji vode nas u imaginarni svijet u kojem vjeverice pričaju, loptice igraju utakmice života, a piramide nose šešire!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Svaka priča posebna je zbog teme koju obrađuje, no jedno je zajedničko svima njima, pozitivne vrijednosti koje se pokušavaju prenijeti mališanima – dobrota, ljubav, poštenje, marljivost, iskrenost i pravo prijateljstvo koje ne može ugroziti nijedna nevolja.

Bajkovite priče i vrijedne lekcije za sve generacije ne propustite svaki dan na Kockici u novim epizodama 'Kockićevih priča'.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Mickey Mouse Clubhouse', ponedjeljak - nedjelja u popodnevnom terminu na RTL Kockici

Play ponuda

Više s weba