Mlađi Baranjac 'spasio' Bosanku, koja je bila kod Zorana, i poveo je na svoju farmu!

LJUBAV JE NA SELU

Mlađi Baranjac 'spasio' Bosanku, koja je bila kod Zorana, i poveo je na svoju farmu!

Prije nego što farmeri odluče koje će tri dame/momka pozvati na svoja imanja, voditeljica Marijana priredila im je iznenađenje i organizirala sportske igre.

Nakon što su kandidatkinje skakale u vrećama i povlačile uže, Marina je svoje kandidate odlučila testirati na osebujan način. 'Dobar je test dati muškarcu da se okuša u nekim stvarima pa poslije možeš vidjeti možeš li se osloniti na njega!', kazala je Marina te dečkima pokazala kako moraju nacijepati drva ne bi li stala u njezinu peć. 'Tko uspije zapaliti vatru – pobijedio je! Pobjednički tim dobit će poljubac, a da se gubitnički ne bi uvrijedio, dobit će bokal vode!', rekla im je Marina. 

'Mislim da smo dobili tupu sjekiru i tvrđa drva od ekipe koja je pobijedila!', bunio se Melis koji je na kraju dobio samo čašu vode.

Došlo je vrijeme da Marina dozna nešto više o svojim momcima. Nakon iskrenog razgovora sa Sašom, Marina je saznala da su njegova iščekivanja ispunjena. 'Sad sam tek vidio da si stvarna osoba. Rekao sam da te moram upoznati i vidjeti da si živa, prava osoba', kazao joj je Saša Zagorac, koji ima kćer 21 godina staru. Također, priznao joj je da prvo želi prijateljstvo i da je on svoj prvi san ostvario. 'Ja sam upoznao svoju princezu s ekrana i tako sam već ostvario svoj prvi san', otkrio je Saša Marini, što je nju raznježilo.

I Melis je Marini ispričao svoju priču u kojoj joj je otkrio da je ostao sam s tri sina budući da ga je žena napustila, a to je Marinu posebno iznenadilo i 'smekšalo'.

Vinko je dobio 'jezikovu juhu' od Marije jer ga uopće nije vidjela na tulumu. 'Bio sam umoran', rekao je Vinko. 'Uopće nisi ni prišao, ja stojim, a ti prođeš pokraj mene!', očitala mu je bukvicu Marija, na što je Vinko rekao da je on ipak vuk samotnjak. 'Ja imam dvije kuće i baš mi treba muška snaga', rekla mu je Marija, a Vinko joj je rekao da je htio raditi, radio bi kod sebe, a ne kod nje. 'Nikako se ne slažemo tko će kod koga ići, ali ako se dogovorimo, onda sam ja ta!', zaključila je Marija, kojoj se Vinko jako svidio.

Došao je trenutak kada su farmeri morali odlučiti koji kandidati odlaze kući, a kojih troje s njima idu na farme.

Zvonko je bio prvi i odlučio je da kod njega na imanje idu Nikolina Šalić, Ana Čalić i Danijela Pavliček.

Idući je bio Zoran, a on se odlučio za Evicu Ratajec, Mariju Pušić i Sanju Kralj.

I pred mlađim Koprivnjakom bio je težak zadatak, a Danijel je priznao da se pri odabiru svojih djevojaka vodio srcem. Budući da je silno želio imati Bosanku u svom timu, zamolio je Marijanu da pozove Vedranu, koja nije pozvana na Zoranovu farmu!

Vedrana se složila s njegovom idejom, a Danijel je zbog svoje  želje morao poslati dvije djevojke kući. Tako na farmu s njim, uz Vedranu Pavljašević idu Nikolina Kudelić i Rebecca Schauer.

Vinko je također odlučio tko ide s njim, a tko odlazi kući, a vodio se za svojim instinktom. Sa sobom je poveo tri plavuše: Davorku Drvodelić, Irenu Lalin i Mariju Vrdoljak

Marini je bilo nelagodno izbaciti jednog svog kavalira, no ipak je donijela odluku. Saša Zagorac, Zoran Lovrić i Melis Glumpak su oni koji odlaze s Marinom na njezino imanje.

Ostale su još i djevojke od Andre, a on se odlučio da u Baćinska jezera idu Ines Petrić, Ruža Pejić i Sonja Hrvoj.

Kako će se kandidati snaći na imanjima svojih odabranika, ne propustite pogledati idući ponedjeljak, 18. rujna od 20 sati na RTL-u.

Izdvojeno

Reci što misliš!