Nikolina Danijeli: 'Jel' ti to meni zapišavaš avliju?!'

DVIJE MAČKE - JEDAN MAČOR

Nikolina Danijeli: 'Jel' ti to meni zapišavaš avliju?!'

Vinko je svoje dame odveo na rijeku Cetinu na kupanje, no Marija, budući da je bolesna, nije mogla ići, što je rastužilo i Vinka i djevojke. Davorka i Rayna su Vinka prvog poslale u rijeku da 'izvidi' teren, a on ih je kao razigrani dječarac počeo prskati vodom te na kraju odvukao Davorku u rijeku, što je nju nasmijalo.

U Kadumima, Zoran je ustao ranije ne bi li zalio maslinik, a djevojke su ustale nešto kasnije. Ne bi li ih ekspresno probudio, odlučio ih je zaliti šmrkom, što je jako naljutilo Sanju. 'Valjda ima neki kompleks kada mora biti stalno našminkana', komentirala je Marija dok je Sanja ljutito vikala tko će joj sada popraviti šminku.

Na Zvonkovom imanju Danijela je zalijevala vrt, a željela je s njim barem pet minuta popričati nasamo. 'Sve primjećuješ osim mene, to stvarno nije fer', kazala je Danijela, a Zvonko je priznao da ju je zapostavio. Najednom se pojavila Nikolina i počela vikati na Danijelu. 'Šta radiš ti, jel' ti to meni zapišavaš avliju?!', vikala je Nikolina. 'Da Zvonko nije uletio između nas, tko zna što bi bilo', kazala je Nikolina, a Danijela je zaključila da je njezina protukandidatkinja spremna za Vrapče.

'Nije trebalo doći do ovoga, izgleda da su me obadvije malo zavoljele, ali Nikolina malo više', komentirao je poslije Zvonko Nikolinino ponašanje.

Vrijeme je da se novopečeni Donjostubičani okušaju u neobičnom sportu. Dečke su dočekali mini avioni s dva sjedala, a većina ih nikad nije letjela. Iako ga je bilo strah, Saša je preživio let i uživao u panorami iz zraka.

Zagorska zračna ekspedicija se nastavila pa je tako i Darko, koji do sada nikada nije bio u zraku, zbog Marine, također skupio hrabrosti i poletio.

U Popovcu je polako rasla napetost jer je Danijel morao odlučiti koja djevojka odlazi s njegova imanja. 'Vedrana, ti si lijepa, pametna i vrijedna, i ne voliš laži', započeo je Danijel opisivati djevojke. 'Rebecca, dobra si cura, trudiš se, što je - je i oprostio sam ti i susjeda i kolegu!', smijao se Danijel. 'Nina, ima nešto u tvojim očima što me sa srcem privuklo kod tebe. Dobra si cura i skromna', pričao je Danijel djevojkama kako ih je doživio, a onda je donio odluku i kući poslao Rebeccu.

'Presudilo je to što je pravda pobijedila. Ja mislim da sam se ja više trudila od nje', komentirala je Vedrana Danijelovu odluku dodajući da tek sada počinje show.

U Pločama se igrala malonogometna humanitarna utakmica za ljude slabog imovinskog stanja, a Andre je bio trener svog tima, što je osvojilo Sonju i Ružu, a naročito kada je njegov tim na kraju i pobijedio.

Što očekuje preostale kandidatkinje i kandidate na imanjima njihovih farmera i hoće li Nikolina i Danijela zakopati ratne sjekire, ne preostaje nego pričekati idući ponedjeljak i novu epizodu 'Ljubav je na selu'.

Izdvojeno

Reci što misliš!