Krenule prijave za novu sezonu 'Ljubav je na selu'!

Krenule prijave za novu sezonu 'Ljubav je na selu'!

Živite na selu, usamljeni ste, a u potrazi ste za nekim kome ćete darovati srce? Prijave za novu sezonu omiljene vam dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu' su počele! Prijavite se jer tko zna, možda i vas pogodi Amorova strelica!

'Vrijeme je da primite telefon u ruke i prijavite se za novu sezonu jer možda vas baš u našoj emisiji čeka ljubav, kao što je dočekala mnoge! Bitno je učiniti taj prvi korak, za ljubav se isplati!', kazala je voditeljica Marijana Batinić koja je kroz sezone spojila već desetak parova.

Oni odvažni mogu se već prijaviti za novu sezonu. Stoga se pozivaju svi usamljeni farmeri i farmerice da idiličnom životu na selu dodaju i zadnji djelić slagalice koji joj nedostaje – njega ili nju, osobu svog života!

Svi odvažni koji se ne boje upustiti u ljubavnu pustolovinu života, fotografiju i pismo prijave mogu poslati na adresu e-maila ljubavjenaselu@rtl.hr ili se mogu prijaviti pozivom na broj 060 501 556 (cijena poziva 3,49 kn/min iz fiksne, odnosno 4,78 kn/min iz mobilne mreže). Također, prijaviti se mogu i porukom ''farmer'' (u kojoj je i vaše ime, prezime, dob i mjesto) na SMS 666555 (cijena 3,72 kn/sms). Život na selu ljepši je udvoje, stoga – sretno!

Izdvojeno

Reci što misliš!