Filmovi

Glumac je na setu zadobio teške ozljede i oporavljao se godinu dana: 'Labirint: Lijek smrti' gledajte večeras na RTL-u

Film 'Labirint: Lijek smrti' pogledajte večeras na RTL-u u 22:20

RTL.hr
17.03.2024 13:00

Thomas (Dylan O'Brien), Newt (Thomas Brodie-Sangster) i Frypan (Dexter Darden) jedini su Gladersi na slobodi. Uz pomoć grupe pobunjenika koja sebe naziva Right Arm, prijatelji spašavaju zatočene iz jednog vagona vlaka WCKD organizacije koja eksperimentira na imunoj djeci. No tada shvate da je njihov prijatelji Minho iz Gladersa bio u drugom vagonu te je sada na putu u Last City, bazu WCKD-a. Protivno naredbi vođe Right Arma, trojica prijatelja odlaze u Last City kako bi spasili Minha (Ki Hong Lee). Ubrzo grupu napadaju Cranksi zaraženi virusom flare, ali u pomoć stižu Jorge (Giancarlo Esposito) i Brenda (Rosa Salazar), koji im se i pridružuju u akciji spašavanja.

Glavne uloge u filmu 'Labirint: Lijek smrti' tumače Dylan O'Brien, Thomas Brodie-Sangster, Dexter Darden i Giancarlo Esposito, a ovo su neke zanimljivosti o snimanju. 

Labirint: Lijek smrti
Labirint: Lijek smrti FOTO: RTL

Sredinom ožujka 2016. objavljeno da je glumac Dylan O'Brien ozlijeđen na setu i hospitaliziran. Zadobio je ozbiljne ozljede kada je povučen ispod vozila za koje je bio vezan. Imao je potres mozga, prijelome jagodičnih kostiju i očne šupljine te posjekotine. Oporavak se odužio, a snimanje filma nastavljeno je u veljači 2017. 

Ironično, scena u kojoj se O'Brien ozlijedio, uopće nije bila u knjizi prema kojoj je sniman film. 

Kaya Scodelario, koja je utjelovila Teresu, htjela je sama odraditi sve svoje vratolomije. 
 

Ponudu filmova pogledajte i na plaformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':