Filmovi

Kći je u filmu odala počast slavnom ocu jednom scenom: 'Pakao pod morem 2' pogledajte večeras na RTL-u

Film 'Pakao pod morem 2' pogledajte večeras na RTL-u 22:15

RTL.hr
25.02.2024 16:00

Polusestre Mia (Sophie Nélisse) i Sasha (Corinne Foxx) s novim školskim prijateljicama Catherine (Brec Bassinger), Alexom (Brianne Tju) i Nicole (Sistine Stallone) odlaze na tajno mjesto u laguni, gdje Alexa otkriva da postoji ulaz u potopljeni grad Maja u koji Mijin otac Grant (John Corbett) s dvojicom pomoćnika, Carlom (Khylin Rhambo) i Alexinim dečkom Benom (Davi Santos) priprema teren za posjet grupe arheologa. Nicole nagovara djevojke da zarone i one dođu do drevne žrtvene odaje. Nailaze na špiljsku ribu, a Nicole slučajnu sruši kameni stup uzrokujući lančanu reakciju urušavanja.

Glavne uloge u filmu 'Pakao pod morem 2' tumače Sophie Nélisse, Corinne Foxx, Brianne Tju i Sistine Stallone, a ovo su neke zanimljivosti o snimanju. 

Pakao pod morem 2
Pakao pod morem 2 FOTO: RTL

Sistine Rose Stallone odala je počast klasičnom sporom pokretu svog oca Sylvestera iz filma 'Cliffhanger' svojom vlastitom scenom. 

Benovo ime može biti referenca na Bena McDaniela, amaterskog špiljskog ronioca koji je nestao dok je ronio u špilji Vortex Spring na Floridi 2010. godine. Njegova priča istražena je u dokumentarcu 'Benov vrtlog'.

Dva glumca u filmu imaju imena "Stallone" i "Rhambo".

Ponudu filmova pogledajte i na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':