Filmovi

Liam Neeson bori se s nevidljivim neprijateljem: Film 'Non-stop' pogledajte nakon RTL Direkta

Triler koji se ne propušta!

RTL.hr
01.04.2024 13:00

Film 'Non-Stop', kojeg večeras nakon 'RTL Direkta' možete pogledati na RTL-u, napeti je triler čija se radnja odvija u realnom vremenu tijekom transatlantskog leta iz New Yorka u London. Liam Neeson glumi Billa Marksa, zračnog šerifa koji prima niz tajanstvenih tekstualnih poruka koje mu prijete da će putnik biti ubijen svakih 20 minuta osim ako se ne preda 150 milijuna dolara. Dok sat otkucava, Marks pokušava identificirati počinitelja, istovremeno se suočavajući s sumnjom i nepovjerenjem putnika i posade.

Non stop
Non stop FOTO: RTL

Dok se film razvija, Marks se suočava s nizom lažnih tragova i zamki, koji ga prisiljavaju da preispita vlastite sumnje i predrasude. On mora koristiti svoje vještine i intuiciju da riješi zagonetku prije nego što bude prekasno, otkrivajući složenu urotu koja stoji iza zastrašujućeg ultimatuma.

"Non-Stop" je film pun napetosti koji istražuje teme sigurnosti, paranoje i identiteta, gdje svaki lik može biti osumnjičenik. Marks se ne samo da bori protiv nevidljivog neprijatelja, već i sa vlastitim unutarnjim demonima, dok se trudi zaštititi putnike i otkriti istinu iza prijetnji koje su mu upućene. Kroz niz neočekivanih obrata i šokantnih otkrića, "Non-Stop" drži publiku na rubu sjedala sve do njegovog iznenađujućeg zaključka.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ SERIJE 'SAN SNOVA':