Filmovi

Najbolje su prijateljice skoro 30 godina i vladaju svijetom komedije: 'Sestre' gledajte večeras na RTL-u

Komediju 'Sestre' gledajte večeras na RTL-u u 22:20

RTL.hr
23.03.2024 17:00

Maura Ellis (Amy Poehler) dozna od roditelja (Dianne Wiest, James Brolin) da su odlučili prodati obiteljski dom u Orlandu, a od nje traže da novost podijeli sa sestrom Kate (Tina Fey), koja loše vijesti ne prima baš najbolje. Zbog prodaje, sestre moraju doći u Orlando kako bi ispraznile svoju sobu i ponijele stvari iz djetinjstva. Nedavno razvedena Maura je bolnička sestra koja stalno pokušava pomoći ljudima, dok je Kate neorganizirana i neodgovorna stilistica, čija kćer tinejdžerica Haley (Madison Davenport) živi negdje izvan kuće, tko zna gdje.

Glavne uloge u komediji 'Sestre' tumače Tina Fey, Amy Poehler, Maya Rudolph, Ike Barinholtz, James Brolin, John Cena, John Leguizamo, Dianne Wiest i Madison Davenport, a ovo su neke zanimljivosti o filmu. 

Sestre
Sestre FOTO: Profimedia

Tina Fey i Amy Poehler odlično surađuju zajedno i dobitna su kombinacija, a glumile su u dvjema ponajboljim humorističnim serijama zadnjih desetak godina '30 Rock' i 'Parks and Recreation'. Zanimljivo je da je scenaristica Paula Pell napisala likove dvije sestre upravo za Amy i Tinu.

Glumice i komičarke odlično funkcioniraju zajedno na projektima i vjerno prikazuju prijateljsku kemiju jer su u stvarnom životu najbolje prijateljice. Upoznale su se 90-ih godina kada su obje pohađale tečaj improvizacije. Brzo su se zbližile i počele nastupati zajedno.

Mnogi ih pamte i po komediji 'Baby Mama' u kojoj su uloge bile obrnute. Amy je tumačila "zločestu djevojku", a Tina "dobru". Komičarke su zajedno vodile i prestižnu dodjelu nagrada Zlatni globus i to čak četiri puta.

Ponudu filmova pogledajte i na plaformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':