Filmovi

Pokojni Williams bio je jako ponosan zbog ovog filma: 'Zabranjene fotografije' pogledajte večeras na RTL-u

Triler 'Zabranjene fotografije' pogledajte večeras na RTL-u u 22:50

RTL.hr
22.03.2024 17:00

Sy Parrish (Robin Williams) fotografijom se bavi već 20 godina i svoje golemo znanje koristi razvijajući ih u malenom studiju. Osim svoga posla, Sy nema ništa i živi usamljenim životom. Počinje razvijati opsesiju obitelji Yorkin, najvjernijim mušterijama, čije je fotografije počeo razvijati još kad je njihov sin tinejdžer bio beba. Sy želi postati dio njihova života, ali postepeno otkriva kako je skladna obiteljska fasada tek pomno građena krinka. Otkrivši zastrašujuću tajnu Willa Yorkina (Michael Vartan), Sy kreće u akciju koja bi mogla unesrećiti mnoge uključene.

Glavne uloge u trileru 'Zabranjene fotografije' tumače Robin Williams, Connie Nielsen, Michael Vartan, Dylan Smith, Erin Daniels, a ovo su neke zanimljivosti o filmu. 

Zabranjene fotografije
Zabranjene fotografije FOTO: RTL

Nakon što je triler 'Zabranjene fotografije' premijerno prikazan na Sundance Film Festivalu, Robin Williams je čuo gledatelje kako komentiraju da su zaboravili da je Williams u glavnoj ulozi 15 minuta nakon početka filma. To je glumca učinilo ponosnim. 

Kako bi bio potpuno spreman za svoju ulogu, Robin je dva i pol dana proveo u objektu za obuku razvijanja fotografija u Južnoj Kaliforniji na stroju za razvijanje fotografija Agfa MSC 101-D.

Zabranjene fotografije
Zabranjene fotografije FOTO: RTL

Redatelj Mark Romanek kupio je 30 kolačića za proricanje budućnosti kako bi pronašao jedan koji bi odgovarao filmu. Upotrijebljen je u sceni u kojoj obitelj Yorkin pregledava svoje razvijene fotografije i jede kinesku hranu, a u otvorenom kolačiću srce piše: "Netko želi da budeš sretan."

Robin Williams često je izvodio razne šale tijekom snimanja filma. Prema producentici Christine Vachon, Williams je tijekom jedne scene potjere izletio kroz vrata potpuno gol.

Robin Williams je za ulogu morao obrijati veći dio svojih ruku, gornjeg dijela prsa i ruku jer je imao izrazito dlakavo tijelo. 

Williams je izvorno bio odabran za ulogu menadžera SavMarta, Billa Owensa, ali nakon što je drugi put pročitao scenarij, glumac je zatražio ulogu Seymoura Parrisha.

Ponudu filmova pogledajte i na plaformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':