Filmovi

Schwarzenegger je mrzio frizuru koju je morao imati: 'Sabotažu' pogledajte večeras na RTL-u

Film 'Sabotaža' pogledajte večeras na RTL-u u 20:15

RTL.hr
10.03.2024 11:00

John "Breacher" Wharton (Arnold Schwarzenegger) vođa je DEA tima u kojem su još James "Monster" Murray (Sam Worthington), Murrayjeva supruga Lizzy (Mireille Enos), Joe "Grinder" Philips (Joe Manganiello), Julius "Sugar" Edmonds (Terrence Howard), Eddie "Neck" Jordan (Josh Holloway), Tom "Pyro" Roberts (Max Martini), Bryce "Tripod" McNeely (Kevin Vance) i "Smoke" Jennings (Mark Schlegel). Tim za specijalne operacije napada skladište kartela, Smoke je ubijen, a pronađenih 10 milijuna dolara tim skriva u kanalizaciji te ostatak skrovišta diže u zrak. DEA šef (Martin Donovan) suspendira tim dok je istraga o nestalom novcu u tijeku. Novac, kao ni dokazi o krađi, nisu pronađeni pa se ekipa vraća na posao. Ubrzo je Pyro ubijen na željezničkom prijelazu, a slučaj je dodijeljen detektivki odjela za ubojstva Caroline Brentwood (Olivia Williams) i njezinom partneru Dariusu Jacksonu (Harold Perrineau).

Glavne uloge u akcijskom hitu 'Sabotaža' tumače Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Olivia Williams i Terrence Howard, a ovo su neke zanimljivosti o snimanju. 

Sabotaza.jpg
Sabotaza.jpg FOTO: RTL


Arnoldu Schwarzeneggeru nije se sviđala frizura koju je morao imati za ovaj film.

U sceni u kojoj Breacher upisuje statistike za stolom, fotografije njegove obitelji iznad njegovog računala su stvarne fotografije Arnoldove obitelji. Na njima se može primijetiti njegov sin Patrick Schwarzenegger.

Kate Mara i Isla Fisher bile su na audiciji za ulogu koja je pripala Malin Akerman. Kasnije je Akerman odustala zbog trudnoće i zamijenila ju je Mireille Enos.

Dwaynea Johnsona razmatrali su za ulogu Joea Grindera Phillipsa

Ponudu filmova pogledajte i na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':