Filmovi

Slavni komičar htio je odustati od uloge: 'Glup i gluplji 2' pogledajte večeras na RTL-u

Komediju 'Glup i gluplji 2' pogledajte večeras na RTL-u u 20:15

RTL.hr
16.03.2024 14:00

Dvadeset godina od događanja iz prvog dijela, Lloyd (Jim Carrey) se nalazi u bolnici za mentalno oboljele, gdje je dospio nakon neuspjele romance s Mary Swanson. No Llyod je dvadeset godina glumio da je prolupao kako bi sada svom prijatelju Harryju (Jeff Daniels) smjestio dobru šalu. Kada se obojica dobro nasmiju, Harry prizna da je jedan od njegovih bubrega u lošem stanju te da treba donora. Prvo odlaze do njegovih roditelja, ali oni nisu prikladni podariti mu bubreg jer je Harry usvojen. Nada se pojavi kada dozna da ima kći s bivšom djevojkom (Kathleen Turner), koju odluči potražiti.

Glavne uloge u komediji 'Glup i gluplji 2' tumače Jim Carrey, Jeff Daniels, Rob Riggle, Laurie Holden, Kathleen Turner, Rachel Melvin, Steve Tom i Don Lak, a ovo su neke zanimljivosti o snimanju.

Glup i gluplji 2
Glup i gluplji 2 FOTO: RTL

Jim Carrey je gotovo odustao od nastavka jer je osjećao da filmski studio Warner Bros. nije entuzijastičan oko filma. Carrey je na kraju odlučio ponovno se pridružiti projektu.

Harry u filmu govori Lloydu da je pogledao svaku epizodu serije 'Puna kuća'. To je bio šala na račun glumca Jeffa Danielsa jer ga obožavatelji često miješaju s glumcem iz te serije, Daveom Coulierom.

Ogromni plavi termit koji Harry i Lloyd voze je isti onaj pored koji su vozili u prvom filmu 'Glup i gluplji'.

Stephenu Hawkingu ponuđena je uloga znanstvenika u kolicima na znanstvenoj konferenciji.

Ponudu filmova pogledajte i na plaformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':