Filmovi

'Tu sam pred tobom': Dirljivu priču koja osvaja srca ne propustite na platformi Voyo!

Prepustite se dirljivoj priči koja će vas nasmijati, rasplakati i natjerati na razmišljanje uz film 'Tu sam pred tobom' na platformi Voyo

RTL.hr
06.07.2024 14:00

Film 'Tu sam pred tobom' donosi nezaboravnu ljubavnu priču koja se temelji na istoimenom romanu poznate britanske autorice Jojo Moyes iz 2012. godine. Film je ubrzo postao globalni hit, a bavi se temama ljubavi, gubitka, i životnih izazova na način koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

U središtu priče je Louisa Clark, koju glumi izvrsna Emilia Clarke, mlada žena koja nakon gubitka posla postaje njegovateljica Willa Traynora, kojeg tumači Sam Claflin. Will je bogati bankar koji je nakon nesreće ostao paraliziran od vrata naniže. Njegov nekadašnji život prepun avantura i uzbuđenja zamijenjen je depresijom i rezignacijom. 

Film Tu sam pred tobom
Film Tu sam pred tobom FOTO: RTL.hr

Lou, sa svojom vedrom osobnošću i neobičnim modnim stilom, unosi svjetlost u Willov tmurni svijet. U početku, Will je hladan i distanciran, ali postupno razvijaju neočekivano prijateljstvo koje prerasta u ljubav. Ipak, Lou saznaje da je Will donio odluku da će nakon šest mjeseci otići u Švicarsku kako bi okončao svoj život kroz potpomognutu eutanaziju. Lou kreće u misiju da promijeni njegovu odluku i pokaže mu ljepotu života.  

Film Tu sam pred tobom
Film Tu sam pred tobom FOTO: RTL.hr

Ono što film 'Tu sam pred tobom' čini posebnim je činjenica kako je autorica romana, Jojo Moyes, osobno napisala scenarij za film, i tako osigurala da priča ostane vjerna svojoj izvornoj viziji. 

Jojo Moyes je napisala 'Tu sam pred tobom' s namjerom da pokaže kako invaliditet ne definira osobu. "Ono što želim prenijeti pričom jest da je invaliditet najmanje važan dio osobe. Možete se zaljubiti u njih, biti iritirani njima, smijati se s njima - ono što je netko fizički sposoban učiniti ne bi trebalo biti važno", objasnila je Moyes. 

Film Tu sam pred tobom
Film Tu sam pred tobom FOTO: RTL.hr

Emilia Clarke i Sam Claflin, glavni glumci romantične drame donijeli su nevjerojatnu kemiju na ekran, što je dodatno pojačalo emotivni doživljaj filma. 

Može s reći kako je 'Tu sam pred tobom' više od samo ljubavne priče. To je i priča o osobnom rastu, hrabrosti i neizmjernoj vrijednosti života. Will Traynor nas podsjeća na važnost življenja svakog dana punim plućima i ne pristajanja na manje od onoga što zaslužujemo.  

Film Tu sam pred tobom
Film Tu sam pred tobom FOTO: RTL.hr

Ako još niste pogledali 'Tu sam pred tobom', sada je pravo vrijeme da se prepustite ovoj dirljivoj priči koja će vas nasmijati, rasplakati i natjerati na razmišljanje.  

Uživajte u nezaboravnoj filmskoj avanturi uz film Tu sam pred tobom' samo na platformi Voyo!