Filmovi

Za mnoge najjezivija uloga slavnog glumca: Triler 'Bijesan' gledajte večeras na RTL-u

Triler 'Bijesan' pogledajte večeras na RTL-u u 22:15

RTL.hr
10.03.2024 17:00

U kišnoj noći Tom Cooper (Russell Crowe) parkira ispred kuće svoje bivše žene, skida vjenčani prsten, uzima sjekiru i spremnik benzina te provali unutra. Ubije nju i njezina dečka, zapali kuću te bez ikakvih emocija napušta mjesto zločina dok odjekuje eksplozija. Sljedećeg jutra razvedena samohrana majka Rachel Flynn (Caren Pistorius) vozi svog sina Kylea (Gabriel Bateman) u školu. Zapela u jutarnjoj prometnoj gužvi, ona kasni na posao, a povrh svega jedan od klijenata otkazuje joj preko telefona. Nervozna, Rachel potrubi kamionetu koji je usporio promet a u tom vozilu nalazi se Tom, koji sustiže Rachel te se pokušava ispričati što je blokirao promet, ali ujedno od nje traži ispriku za nervozno ponašanje. Ona se ne želi ispričati jer nije učinila ništa krivo i govori mu kako ima loš dan, a zauzvrat joj Tom obeća pokazati što znači imati doista loš dan.

Glavne uloge u trileru 'Bijesan' tumače Russell Crowe, Caren Pistorius, Gabriel Bateman i Jimmi Simpson, a ovo su neke zanimljivosti o filmu. 

Bijesan
Bijesan FOTO: RTL

Triler 'Bijesan' je prvi film koji je ušao u široku kino distribuciju u SAD-u nakon zatvaranja većine kina zbog pandemije koronavirusa. 

Caren Pistorius, koja glumi Rachel, samo je četrnaest godina starija od Gabriela Batemana, koji je utjelovio njezina sina, Kylea.
 

Ponudu filmova pogledajte i na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':