Filmovi

Zbog simpatične glumice promijenili su scenarij: 'Krađu identiteta' gledajte večeras na RTL-u

Komediju 'Krađa identiteta' pogledajte večeras na RTL-u u 20:15

RTL.hr
09.03.2024 11:00

Računovođa Sandy Patterson (Jason Bateman) kupi od Diane (Mellisa McCarthy) zaštitu od krađe identiteta, ne znajući da je ona zapravo prevarantica koja preko telefona uspije doznati sve njegove osobne podatke. Ubrzo Sandy dobije obavijest da ima zakazan spa na Floridi, a na benzinskoj pumpi dozna da više ne može plaćati kreditnom karticom. Banka mu javi da troši velike količine novca na Floridi te mu uskoro postaje jasno da je Diana ukrala njegov identitet.

Glavne uloge u komediji 'Krađa identiteta' tumače Jason Bateman, Melissa McCarthy, Jon Favreau i Amanda Peet, a ovo su neke zanimljivosti o snimanju. 

Krađa identiteta
Krađa identiteta FOTO: RTL

Izvorno je uloga Melisse McCarthy bila napisana za muškarca. Jason Bateman inzistirao je da se to promijeni nakon što je vidio McCarthy u komediji 'Djeveruše'. 

Recepcionerau motelu u Georgiji koji govori liku Jasona Batemana da "treba bolje tretirati svoju suprugu jer će inače to učiniti netko drugi" tumači Ben Falcone koji je u stvarnom životu oženjen s Melissom McCarthy.

Krađa identiteta
Krađa identiteta FOTO: YouTube

Na iznenađenje mnogih, ovaj film je prvog vikenda nakon svog izlaska u kina prikupio više od 30 milijuna dolara. To je bio golem uspjeh s obzirom na to da je velika zimska oluja na sjeveroistoku SAD-a divljala tog vikenda pa su mnoge ceste i kina bili zatvoreni. 

Udarac koji Diana u komediji koristi barem dva puta na Sandyju Pattersonu, i na drugim ljudima, vrlo je opasna taktika. Udarac poput toga u grkljan je smrtonosan i lomi grkljan te guši osobu. 

Ponudu filmova pogledajte i na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':