Viola boje mora

Fatalna talijanska glumica proživljava krizu s partnerom: Je li Can Yaman ponovno u središtu problema?

Unatoč tome što su Francesca Chillemi i Can Yaman demantirali glasine, a lijepa glumica često dijelila obiteljske fotografije sa Stefanom Rossom, čini se da je par ponovno u krizi

RTL.hr
17.06.2024 20:00

Ljubavni život lijepe Talijanke Francesce Chillemi, koja slovi kao jedna od najljepših europskih glumica, privlači jednaku pozornost kao i njezini profesionalni uspjesi. Poznata po ulozi u popularnoj seriji 'Viola boje mora', zajedno s turskim glumcem Canom Yamanom, Chillemi se često nalazi usred tračeva i glasina o svojoj ljubavnoj vezi. 

Serija je brzo postala hit, osvojivši srca Talijana, ali obožavatelji su se počeli pitati postoji li ljubavna kemija između glavnih zvijezda i izvan seta. Crveni tepih Venecijanskog filmskog festivala postao je poprište gdje su obožavatelji izražavali svoju želju za poljupcem između Chillemi i Yaman, ali par nije udovoljio tim očekivanjima. Njihova nelagoda i sramežljivost postali su razlog za dodatne tračeve, posebice uz glasine o krizi u odnosu između Chillemi i njezinog dugogodišnjeg partnera Stefana Rossa, s kojim ima kćer Raniu. 

Francesca Chillemi, Can Yaman
Francesca Chillemi, Can Yaman FOTO: Profimedia

Unatoč tome što su Francesca Chillemi i Can Yaman demantirali glasine, a lijepa glumica često dijelila obiteljske fotografije sa Stefanom Rossom, čini se da je par ponovno u krizi. 

Kako prenose talijanski mediji, u posljednje vrijeme sve se više šire glasine kako su Chillemi i Rosso ponovno u ozbiljnoj krizi. Razlog za to navodno je odnos lijepe glumice s turskim zavodnikom Canom Yamanom, zbog kojeg je par već prije nekoliko godina prolazio kroz slične probleme. 

Nakon snimanja prve sezone popularne serije 'Viola boje mora', glasine su se smirile. Međutim, završetak snimanja druge sezone u prosincu prošle godine ponovno je potaknuo brojne komentare i spekulacije o odnosu glavnih glumaca.

Francesca Chillemi i Can Yaman, Viola boje mora
Francesca Chillemi i Can Yaman, Viola boje mora FOTO: RTL

Navodno izostajanje glumice s rođendanske proslave njezina svekra, Renza Rossa, dodatno je potaknulo spekulacije o kriznoj situaciji para. 

Dok Can Yaman nije izravno komentirao tračeve, osvrnuo se na cijelu situaciju te rekao kako je umoran od ženske publike koja ga prati i napada, ali i napada svaku ženu koja mu je u blizini. Nadodao je kako je Francesca vrhunska glumica, izuzetna osoba i da je jednostavno treba voljeti.  
 
Usprkos mnogim izazovima, oba glumca istaknula su da njihovi odnosi nisu opterećeni tim romantičnim skandalima. U jednom od intervjua, Francesca Chillemi je istaknula: "Imam posebno prijateljstvo s Canom, volimo se jako, ali apsolutno ništa romantično nije između nas." 

Popularnu seriju  'Viola boje mora' gledajte na RTL-u od 17. lipnja od 21.15 sati! Serija je dostupna i na platformi Voyo.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':