Serije

Glumica Pinar Deniz iz serije 'Obiteljske tajne' nikad sretnija u ljubavi: Opovrgnula da se rastaje od turskog glumca!

Pinar Deniz jedna je od zvijezda popularne i nagrađivane turske serije 'Obiteljske tajne'. Novu sezonu ne propustite pratiti na platformi Voyo

RTL.hr
21.02.2024 15:53

Pinar Deniz tumači jednu od glavnih uloga u turskoj uspješnici 'Obiteljske tajne', a čiju drugu sezonu možete ekskluzivno pogledati na platformi Voyo. 

U turskoj seriji 'Obiteljske tajne' prati se ljubavna priča Ceylin i Ilgazua. Kaan Urgancioglu i Pinar Deniz u glavnim ulogama serije glume dvoje ljubavnika. Mlada odvjetnica Ceylin i javni tužitelj Ilgaz bore se za pravdu nakon što ih spoji slučaj ubojstva. Iako imaju posve različite metode rada, morat će ujediniti snage kako bi otkrili tko je krivac u slučaju koji će ima zauvijek promijeniti živote.

Pinar Deniz
Pinar Deniz FOTO:

Pinar je jedna od turskih najuspješnijih glumica, a rođena je 4. studenoga 1993. u Adani u obitelji arapskog podrijetla, a od svoje druge godine odrastala je u Tarabyi u Istanbulu. Diplomirala je na Sveučilištu u Istanbulu, a prvo glumačko iskustvo stekla je ulogom Evrim u seriji 'Sil Bastan'. Pojavila se i spotu pjevača Murata Dalklça za pjesmu 'Yani'. Nakon toga je nizala ulogu za ulogom u popularnim turskim serijama. 

Ima i uspješnu karijeru modela te je postala zaštitno lice nekoliko brendova, a krasila je i naslovnice niza modnih časopisa. Mnogi je smatraju jednom od najljepših turskih glumica.

Što se tiče prIvatnog života, Pinar je 2022. godine prekinula vezu s glumcem Yigitom Kirazcijem kojeg je upoznalana snimanju filma 'Askin Kiyameti', a sada joj ponovno u ljubavnom životu cvjetaju ruže. 

Naime, turski mediji pišu kako je sada u sretnoj vezi s turskim glumcem Kaanom Yildirimjem, a za navedeni par se često šuška kako se razvode. Usprkos tome, oni se i dalje vole, a Novu godinu su dočekali u Veneciji i opovrgnuli sve glasine koje se šire. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Koliko Kaan voli ovu predivnu glumicu, jasno je i na društvenim mrežama gdje često piše, kako bi se reklo, izljeve ljubavi. Uz njihove fotografije je nedavno napisao romantičan opis: ''Biti blagoslovljen tobom je neprocjenjivije bogatstvo u mom životu".

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.
Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Vrhunsku tursku seriju 'Obiteljske tajne' ekskluzivno pratite na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'SAN SNOVA':