Viola boje mora

Koja je tajna veza Cana Yamana i Italije? Turski zavodnik osvojio je srca ulogom u 'Viola boje mora'

Karijera turskog zavodnika, Cana Yamana, u Italiji je dobila zamah zahvaljujući nevjerojatnom uspjehu sapunice 'Sanjalica', a 2021. godine seli se u Rim kako bi započeo snimanje talijanske kriminalističke serije Viola boje bora'

RTL.hr
16.06.2024 13:00

Fatalni glumac Can Yaman, koji je pohađao talijansku srednju školu u Istanbulu, 2021. godine odlučio je napraviti prekretnicu u svojoj karijeri te se preselio u Italiju, gdje je ubrzo postao jedno od najprepoznatljivijih imena u zemlji. Ključni motiv njegovog preseljenja u Italiju bio je snimanje talijanske kriminalističke serije  'Viola boje mora', koju gledatelji mogu pratiti od 17. lipnja na RTL-u te na platformi Voyo

U Italiji je započeo snimanjem reklame za tjesteninu de Cecco, gdje ga je pratila glumica Claudia Gerini. Njegova glumačka karijera u Italiji dobila je zamah zahvaljujući nevjerojatnom i neočekivanom uspjehu turske sapunice 'Sanjalica'. Kasnije, njegovu slavu dodatno je povećala znatiželja za tračevima o njegovim ljubavima, pri čemu je najznačajnija veza bila s njegovom bivšom djevojkom, lijepom talijanskom sportskom voditeljicom Dilettom Leotti. 

"Živim u Italiji već gotovo 10 mjeseci i mogu reći da je ovaj predivan kutak u Rimu, u ovom trenutku mog života, mjesto gdje se zaista osjećam kao kod kuće." - napisao je Yaman 2021., uz objavu na svom Instagram profilu, pozirajući s pogledom na rimski Koloseum. 

Can Yaman kao inspektor Demir
Can Yaman kao inspektor Demir FOTO: RTL

Glumac je također podijelio sa svojim obožavateljima video svojih tečajeva talijanskog jezika, otkrivajući da svaki dan provodi tri i pol sata radeći jezične vježbe sa svojom trenericom, kako bi bolje naučio talijanski i osjećao se ugodnije na setu.

Iako je stekao vojsku obožavatelja, popularnost mu je donijela i neke neželjene izazove.

Prema izvještajima medija, Can Yaman je iznio svoje zabrinutosti zbog opsesivnih talijanskih obožavateljica koje su prešle granice putem društvenih medija. Neki su obožavatelji otišli i korak dalje, pokušavajući posjetiti njegovu kuću u Rimu. Talijanski tisak izvijestio je i o prijetnjama smrću, koje su primile mnoge žene povezane s Canom Yamanom, uključujući njegovu bivšu djevojku Dilettu Leottu. Navodno su neki obožavatelji čak poslali krvavo prijeteće pismo Diletti.

Can Yaman
Can Yaman FOTO: RTL

Nakon veze s lijepom talijanskom voditeljicom, o ljubavnom životu ovog privlačnog glumca ne zna se mnogo. Posljednja šuškanja koja su se pojavila putem medija bila su o kemiji između Cana Yamana i Francesce Chillemi, koja je započela upravo na snimanju serije Viola boje mora'. Turskom Jasonu Momoi, kako ga mnogi vole nazivati, ovo nije bilo prvo, niti vjerojatno posljednje, šuškanje o ljubavnim vezama s kolegicama sa seta.

Osim svoje iznimne glumačke karijere, Can Yaman pokrenuo je humanitarnu inicijativu posvećenu najmlađima, nazvanu "Break the Wall", s ciljem pomoći tinejdžerima koji se suočavaju s teškoćama.

'Viola boje mora' počinje se emitirati na RTL-u 17. lipnja od 21.15 sati! Serija je dostupna i na platformi Voyo.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':