Serije

Lijepa Turkinja imala je strogo pravilo na početku karijere: 'To sam uvijek govorila'

Na početku je bila oprezna oko svoje karijere

RTL.hr
28.02.2024 20:00

Pinar Deniz tumači jednu od glavnih uloga u turskoj uspješnici 'Obiteljske tajne' koju možete gledati na RTL-ovoj streaming platformi Voyo, i to bez reklama. Radnja se vrti oko ljubavne priče Ceylin i Ilgazua. Kaan Urgancioglu i Pinar Deniz u glavnim ulogama serije glume dvoje ljubavnika. Mlada odvjetnica Ceylin i javni tužitelj Ilgaz bore se za pravdu nakon što ih spoji slučaj ubojstva. Iako imaju posve različite metode rada, morat će ujediniti snage kako bi otkrili tko je krivac u slučaju koji će ima zauvijek promijeniti živote.

Obiteljske tajne
Obiteljske tajne FOTO: RTL

Pinar uz glumačku ima i uspješnu karijeru modela te je postala zaštitno lice nekoliko brendova, a krasila je i naslovnice niza modnih časopisa. Mnogi je smatraju jednom od najljepših turskih glumica. Deniz je svojedobno otkrila da se nekad držala zlatnog pravila poznate glumice Türkan oray koja je u svojim ugovorima imala klauzulu da se ne ljubi u filmovima i serijama u kojima se pojavljivala. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Kada sam se tek počela baviti glumom, govorila sam: 'Ne snimam scene ljubljenja'. To sam uvijek govorila. No onda sam proširila svoje vidike i svijet, kako bi se reklo, i promijenila sam svoje pravilo", ispričala je slavna Turkinja.

Podsjetimo, Pinar je rođena 4. studenoga 1993. u Adani u obitelji arapskog podrijetla, a od svoje druge godine odrastala je u Tarabyi u Istanbulu. Diplomirala je na Sveučilištu u Istanbulu, a prvo glumačko iskustvo stekla je ulogom Evrim u seriji 'Sil Bastan'. Pojavila se i spotu pjevača Murata Dalklça za pjesmu 'Yani'. Nakon toga je nizala ulogu za ulogom u popularnim turskim serijama. 

Ipak, u privatnom životu joj nije sve tako bajno. Prošle godine je prekinula vezu s glumcem Yigitom Kirazcijem kojeg je upoznalana snimanju filma 'Askin Kiyameti'.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Sve svoje veze gradim na čistoj osnovi. Vjerujem da smo ušli u život da osjetimo ove emocije. Ljubav je lijepa kada počne, ali stjecajem nekih okolnosti završi kada za to dođe vrijeme. Radi se o tome kako živite i kako gradite tu vezu. Nemam loš odnos s bilo kim, ali sam tužna. Međutim, kako starite, to dolazi kraju sve bezbolnije", rekla je Pinar.

Turski mediji su pisali da je glumica zbog prekida plakala između snimanja scena serije 'Obiteljske tajne'. Deniz je prije Yigita ljubila glumca Berka Cankata.

Seriju 'Obiteljske tajne' pratite na platformi Voyo. Više doznajte na voyo.hr