Serije

Ljepoticu iz 'Chicaga u plamenu' povezivali su s kolegom, ali otkrila je tko je njena prava ljubav!

Privatni život zvijezde serije Chicago u plamenu', često je bio u središtu pažnje, a 2014. godine na svom Twitter profilu objavila je da je biseksualka

RTL.hr
27.03.2024 20:00

Monica Raymund rođena je 26. srpnja 1986. u Sankt Peterburgu na Floridi, a ističe se ne samo svojim talentom na ekranu, već i svojom egzotičnom ljepotom koju duguje mješavini kulturalnog nasljeđa. Njena majka, Sonija, potječe iz Dominikanske Republike dok je otac Steve njemačkog i istočnoeuropskog židovskog porijekla. Svojim neospornim talentom i zapanjujućim izgledom, osvojila je srca mnogih obožavatelja diljem svijeta. 

Monica Raymund
Monica Raymund FOTO: RTL

Karijeru je započela u kazalištima u New Yorku, gdje je studirala i nastupala čak i na Broadwayu. No svoju prvu televizijsku ulogu dobila je u seriji 'Zakon i red: Odjel za žrtve', gdje je tumačila ulogu ubijene striptizete. Brzo je stekla priznanje i naklonost publike ulogom Rije Torres u seriji 'Laži mi'. Ipak, Raymund je postala široko prepoznatljiva kao Gabby Dawson u seriji 'Chicago u plamenu', gdje je glumila osam godina, a paralelno je reprizirala istu ulogu u seriji 'Chicago P.D'. 

Monica Raymund
Monica Raymund FOTO: Profimedia

Unatoč profesionalnom uspjehu, njen privatni život često je bio tema medijskih napisa. Nakon kratkotrajnog braka s piscem Neilom Patrickom Stewartom, za kojeg se udala 2011. godine, Raymund je na svom Twitter profilu 2014. godine objavila da je biseksualka, ističući svoj ponos zbog svoje seksualne orijentacije. 

Mediji su nagađali o njenom romantičnom odnosu s kolegom iz 'Chicaga u plamenu' Jesseom Spencerom jer su ih često viđali zajedno izvan seta. Oboje su tvrdili da su samo prijatelji.  

Monica Raymund
Monica Raymund FOTO: Instagram

Od 2016. godine Monica je u sretnoj vezi s filmskom snimateljicom Tari Segal, koju je upoznala na setu serije 'Chicago u plamenu'.

Hit-seriju 'Chicago u plamenu' gledajte na RTL2 u večernjem terminu te na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAK NA PRVU':