Serije

Naočiti Matt u 'Specijalizantu' osvojio je brojna srca: Krije svoje ljubavi, zna se za jednu njegovu djevojku

Seriju 'Specijalizant' gledajte na RTL2 u popodnevnom terminu

RTL.hr
26.03.2024 20:00

'Specijalizant' je jedna od popularnih medicinskih serija, a u središtu radnje su liječnici i medicinske sestre u fiktivnoj bolnici Chastain Park Memorial Hospital. Prikazan je stvarnost medicinskog svijeta u kojem stalno vlada borba između pomaganja ljudima i ograničenja koja im postavlja zdravstveni sustav. 

Glavne uloge tumače Matt Czuchry, Emily VanCamp, Manish Dayal, Shaunette Renée Wilson, Bruce Greenwood, Moran Atias, Merrin Dungey, Melina Kanakaredes, Malcolm-Jamal Warner, Glenn Morshower, Jane Leeves i Morris Chestnut. Kao najvažniji lik ističe se dr. Conrad Hawkins, mlad i iskusan specijalizant interne medicine koji često koristi nekonvencionalne metode kako bi se pobrinuo za svoje pacijente. 

'Specijalizant'
'Specijalizant' FOTO: RTL

Matt Czuchry utjelovio je Conrada, a mnogima je poznat otprije kao Logan Huntzberger iz serije 'Gilmorice' koju možete pratiti na RTL Livingu u jutarnjem terminu. Glumac je u intervjuima otkrio da ga je liku njegova kompleksnost i dubina. Matt je istaknuo je da je uloga Conrada zahtjevna jer balansira između arogancije i strastvene predanosti pacijentima, što ga čini složenim i zanimljivim za portretiranje. Također je objasnioda serija 'Specijalizant' ne uljepšava stvarnost rada u bolnici nego pokušava prikazati autentične izazove s kojima se suočavaju zdravstveni radnici.

"Za mene, Conrad Hawkins je vrsta anti-heroja. On radi izvan sustava kako bi postigao ono što smatra najboljim za svoje pacijente. To mi daje ogromno platno za igru kao glumcu - svaki dan je izazovan i uzbudljiv", rekao je Czuchry. 

'Specijalizant'
'Specijalizant' FOTO: RTL

Ranije je govorio i o izazovu uloge Logana u seriji 'Gilmorice' i objasnio je kako je riječ o kontroverznom liku koji neki gledatelji obožavaju dok ga drugi kritiziraju zbog ponašanja. Istaknuo je kako mu je upravo ovaj angažman otvorio brojne nove prilike. 

Inače, Matt ima mlijune obožavatelja diljem svijeta zbog uloge u dvjema popularnim serijama, a tuguju jer nije prisutan na društvenim mrežama i drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti. Zbog njegove tajnovitosti nije poznato je li glumac u vezi ili slobodan, a iza sebe ima romansu s kolegicom Kate Bosworth. Demantirao je da je bio u vezi s glumicom Archie Panjabi. 

'Specijalizant'
'Specijalizant' FOTO: RTL

"Ona je jedna od mojih najboljih prijatelja. Ostali smo bliski nakon što smo zajedno radili. Razgovaramo o privatnim stvarima i profesionalnim stvarima. Imati takvog prijatelja je posebno", rekao je. 

Ponudu serija pogledajte i na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':