Serije

Popularni glumac Aleksandar Srećković ne govori o privatnom životu, a bio je u fokusu zbog afere s 18 godina mlađom

Poznati srpski glumac Aleksandar Srećković dio je glumačke postave serije 'Tajne vinove loze' koju možete pratiti na platformi Voyo

RTL.hr
25.03.2024 13:00

Aleksandar Srećković jedna je od zvijezda serije 'Tajne vinove loze' koju možete gledati na platformi Voyo. Srpski glumac utjelovio je Pauna koji pokušava osvojiti Veru Smiljani koju tumači Sloboda Mićalović. 

Aleksandar Srećković
Aleksandar Srećković FOTO: Privatni album

"Vidio sam da će rad na liku Pauna biti vrlo zabavan i nimalo lak. Trebalo je tu izvitoperenu, psihotičnu ličnost mjesecima držati u sebi i u svakoj situaciji je kontrolirati da ne pretjera i ne prijeđe u ismijavanje, ali bilo je zabavno, a to je ono što me drži u ovom poslu", otkrio je Aleksandar za Informer zašto je prihvatio ulogu. 

Aleksandar Srećković
Aleksandar Srećković FOTO: Privatni album

Osim svojom uspješnom karijerom, Srećković, koji je poznat pod nadimkom Kubura, privlačio je pozornost i svojim ljubavnim životom. Više od 20 godina bio je u braku s fitness instruktoricom Marijom Savić Srećković kojom je dobio dva sina, a rijetko govori o privatnom životu. No njihov brak je završio 2015. zbog njegove afere s 18 godina mlađom producenticom Petrom Radivojević. 

"Na fakultetu smo snimali studentski film i Petra je, kao organizator projekta, pozvala Kuburu da nam bude gost. Simpatije među njima odmah su se rodile, a ubrzo su počeli romansu. Njihova ljubav je preočita, to smo svi primijetili jer su njih dvoje gotovo nerazdvojni. Stalno izlaze zajedno, drže se za ruke, ljube", otkrila je tada za srpske medije Petrina prijateljica. 

Aleksandar Srećković
Aleksandar Srećković FOTO: Privatni album

Kasnije se i Radivojević oglasila.  "Ne bih ulazila u Kuburin odnos sa suprugom, niti sam u mogućnosti da previše komentiram aktualnu situaciju. Što će on napraviti nakon svega, na njemu je. Dijete sam razvedenih roditelja, tako da mi je poznata ta situacija. Nije mu lako, ali to mora sam riješiti, ispričala je za Blic.

Seriju 'Tajne vinove loze' pogledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':