Serije

Što nas očekuje u drugoj sezoni serije 'Sisi'? Nove avanture legendarne carice gledajte odmah na platformi Voyo

Rastrgana između karizmatičnog vođe pobunjenika i svojeg supruga, Sisi će morati donijeti tešku odluku

RTL.hr
23.05.2024 09:00

Dok druga sezona započinje radosnim događajem - rođenjem nasljednika prijestolja,  izazovi ne prestaju. Sisin bijeg u Mađarsku izazvat će lančanu reakciju događaja koji će testirati granice njezine ljubavi, hrabrosti i lojalnosti. Novo, uzbudljivo poglavlje u životu legendarne carice Sisi  gledajte odmah na platformi Voyo!

U drugoj sezoni serije 'Sisi' politički i privatni izazovi carice i cara ne jenjavaju. Nakon što su istraživali svoj zajednički život kao bračni par i vladarski duo usred ratnih sukoba, Sisi i Franz suočavaju se s novim iskušenjima. Dok Sisi nastoji biti snažna kako bi podržala svoj narod i supruga, Otto von Bismarck prijeti izbijanjem novog rata koji bi mogao baciti Austriju u kaos. 

Sisi
Sisi FOTO: Voyo

Mučena životom u "zlatnom kavezu", Sisi se trudi unaprijediti svoje diplomatske vještine, no unutarnji nemir je sve jači. Njezino diplomatsko putovanje u Mađarsku otvara nove perspektive. Fascinirana prostranstvima i jednostavnim životom lokalnog stanovništva Mađarske, Sisi se zbližava s karizmatičnim grofom Gyulom Andrássyjem. 

Rastrgana između privlačnosti prema vođi pobunjenika i vjernosti svom suprugu, Sisi se suočava s teškim odlukama koje će oblikovati njezinu sudbinu. 

Kako će se Sisi snaći u novoj situaciji u kojoj se našla doznajte u drugoj sezoni serije 'Sisi' od 23. svibnja na platformi Voyo!  

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':