Ako voliš

Tko je zvijezda serije 'Ako voliš'? Lijepa Hafsanur u središtu je pozornosti zbog kemije s kolegom sa seta

Popularnu seriju 'Ako voliš', s lijepom Hafsanur Sancaktutan i šarmantnim Keremom Bürsinom u glavnim ulogama, ne propusti na platformi Voyo

RTL.hr
27.06.2024 11:35

Zvijezda hit serije 'Ako voliš', mlada i talentirana glumica Hafsanur Sancaktutan, rođena je 20. ožujka 2000. godine, a interes za glumu pokazivala je već u ranoj mladosti. Nakon što je završila srednju školu, odlučila se posvetiti studiju glume, što je bio korak prema ostvarenju njezinih snova.

Svoju karijeru započela je nastupima u kazalištu za koje je dobila brojne lokalne nagrade te je ubrzo privukla pažnju svojim talentom. Nakon nekoliko zapaženih kazališnih uloga, Hafsanur je dobila priliku da se okuša i na televiziji.

Ako voliš, Hafsanur Sancaktutan
Ako voliš, Hafsanur Sancaktutan FOTO: Voyo

Prvi televizijski debi ostvarila je 2018. godine u seriji 'Gülperi' gdje je utjelovila ulogu Fidan. Uslijedila je vodeća uloga u seriji 'Ak Alatr' 2019. godine, gdje je utjelovila lik Ade Meryem Varli. Njezin talent i angažman donijeli su joj priznanje u turskoj glumačkoj industriji, a uloga u seriji 'Son Yaz' kao Yamur Kara potvrdila je njezinu sposobnost prenošenja dubokih emocija na ekranu.

Najnovija uloga u seriji 'Ako voliš', njezinu karijeru lansirala je i izvan granica Turske. Utjelovljuje lik mlade Lejle, hrabre i uporne djevojke koja nikada nije upoznala svoju pravu obitelj. Ona se pridružuje timu prevaranata kako bi financirala potragu za svojim davno izgubljenim roditeljima, a susret sa zgodnim Atešom (Kerem Bürsin) preokreće njezin život naglavačke.

Ako voliš
Ako voliš FOTO: A Chicago Comedy Blog

Serija je imala odličan prijem publike i kritike te stekla brojne obožavatelje, a mlada Hafsanur Sancaktutan zasluženo je odnijela prestižnu nagradu Zlatni leptir za najbolju glumicu u romantičnoj drami.

Na setu je poznata po svojoj predanosti i pripremi za ulogu te po visokoj energiji i odličnoj harmoniji s partnerima. Njezina kemija s Keremom Bürsinom na ekranu ne samo da je osvojila gledatelje, već je i pokrenula glasine o mogućoj romantičnoj vezi između njih dvoje.

Izvan svijeta glume, Hafsanur je strastvena ljubiteljica planinarenja, skakanja i penjanja. Uživa u plesu i eksperimentiranju u kuhinji, posebno pri pripremi deserata.  

Ako voliš, Hafsanur Sancaktutan
Ako voliš, Hafsanur Sancaktutan FOTO: Voyo

Njezin bezvremenski modni stil također privlači pozornost javnosti, a njezin Instagram profil, na kojem ima preko 1,3 milijuna obožavatelja, prepun je inspiracije za sve koji traže novi look. Često dijeli slike svojih hobija, uključujući i svoju ljubav prema slikanju.

Što se tiče njezinog ljubavnog života, Hafsanur Sancaktutan bila je u vezi s kolegom glumcem Denizom Canom Aktaom iz serije 'Ak Alatr' više od tri godine, a u prosincu 2022. godine objavili su svoj prekid.

Nakon veze s kolegom glumce, o ljubavnom životu lijepe mlade glumice ne zna se puno. Intenzivna kemija između Kerema Bürsina i Hafsanur Sancaktutan u seriji 'Ako voliš' potaknula je glasine o mogućoj romantičnoj vezi izvan seta. Šuškanja su se pojačala nakon što je turska medijska produkcijska tvrtka Ay Yapm organizirala proslavu, a simpatična kemija između ova dva glumca nije prošla neprimijećeno.  

Popularnu seriju 'Ako voliš' ne propusti na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':