Viola boje mora

Udala se najveća ljubav turskog zavodnika Cana Yamana: Slavna Diletta Leotta rekla 'da'!

Nakon veze s Canom Yamanom, Diletta Leotta upoznala je njega

RTL.hr
23.06.2024 11:41

Zvijezda serije 'Viola boje mora' koju možete gledati na RTL-u od ponedjeljka do četvrtka u 21.15, Can Yaman, jedan je od najpopularnijih turskih glumaca, ali i među najtajnovitijima. Ne otkriva detalje svog privatnog života i povezivalo ga se s nizom ljepoticama, a najviše pozornosti je privukla njegova veza s talijanskom sportskom novinarkom Dilettom Leottom.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

 

No, ljubav je pukla, a nedugo nakon Diletta je upoznala njemačkog noogmetaša Lorisa Kariusa za kojeg se sada i udala, a s njime ima i kćer Ariu. "Ono što sam oduvijek željela", napisala je Diletta u opisu fotografije, a to je također imala ispisano na vjenčanici.

Diletta Leotta
Diletta Leotta FOTO: Instagram

Podsjetimo, veza Dillete Leotte i Cana Yamana započela je nedugo nakon što je Can stigao u Italiju zbog snimanja serije 'Sandokan', a navodno su se upoznali dok su boravili u istom hotelu u Rimu. Neki su tvrdili da je njihova veza medijski trik upravo zbog promocije serije, no nekoliko izvora bliskih paru je reklo da su zaista skupa.

Nakon šuškanja o njima Can je na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj su on i Diletta pozirali nasmijani u streljani. 'Opasan par', poručio je na talijanskom jeziku. Mnogi su to protumačili kao potvrdu veze.

Can Yaman i Diletta Leotta
Can Yaman i Diletta Leotta FOTO: Profimedia

Pratio se svaki korak para i bili su skupa nekoliko mjeseci. Svjetski mediji su pisali da je Can zaprosio Dilettu već nakon prvog mjeseca veze.

Ipak, u rujnu 2021. došlo je do kraha njihove ljubavi. 'S Canom je priča bila prekrasna, san, bajka, munja. Mi smo dvoje 30-godišnjaka koji su se sreli, voljeli jedno drugo, živjeli u velikoj strasti. Oboje smo veoma strastveni, on čak možda i više od mene, i sve je bilo veoma brzo, veoma prekrasno', rekla je Diletta nakon njihovog prekida.

Popularnu seriju 'Viola boje mora' gledajte na RTL-u od 21.15 sati! Serija je dostupna i na platformi Voyo.