Serije

Zgodni Taylor osvojio je srca kao vatrogasac u 'Chicago u plamenu': Znate li koju je svjetsku zvijezdu ljubio?

Hit-seriju 'Chicago u plamenu' gledajte na RTL2 u večernjem terminu i na platformi Voyo, a jedna od glavnih zvijezda serije je Taylor Kinney

RTL.hr
18.03.2024 16:00

Popularna serija 'Chicago u plamenu' prati profesionalne i privatne živote vatrogasaca i medicinskog osoblja vatrogasne postaje u Chicagu. Nakon smrti vatrogasca Andrewa Dardena, lojalnost članova postrojbe podijeljena je između poručnika Matthewa Caseya (Jesse Spencer) i Kellyja Severidea (Taylor Kinney), koji se međusobno optužuju za smrt dugogodišnjeg prijatelja i kolege. Novak u jedinci je Peter Mills (Charlie Barnett) koji je odlučio krenuti putem svog pokojnog oca, iako je njegova majka nezadovoljna time. Uz vatrogasce su bolničarke Gabriela Dawson (Monica Raymund) i Leslie Shay (Lauren German), jedine žene u vatrogasnoj postaji. Uz vodstvo šefa Wallacea Bodena (Eamonn Walker), članovi postrojbe svaki dan gledaju smrti u oči, čuvaju jedni druge te nastoje biti uz svoje kolege bez obzira što se dogodilo i koja je cijena spašavanja.

Glavne uloge u seriji 'Chicago u plamenu' tumače Jesse Spencer, Taylor Jack Kinney, Charlie Barrnett, Monica Raymund, Lauren Christine German, Kara Killmer Madison Burge, Eamonn Walker, David Eigenberg, Yuri Sardarov, Joe Misnoso i Teri Reeves. 

Chicago u plamenu
Chicago u plamenu FOTO: RTL

Jedna od glavnih zvijezda serije Taylor Kinney koji je privukao veliku pozornost gledateljica, a na Instagramu ima više od milijun pratitelja. Glumac pokušava držati svoj privatni život daleko od očiju javnosti što mu nije uspjelo u prošlosti kada je bio u vezi sa svjetskom zvijezdom Lady Gagom. 

Lady Gaga i Taylor Kinney
Lady Gaga i Taylor Kinney FOTO: Profimedia

Od 2022. ljubi manekenku Ashley Cruger, a u ožujku iste godine podijelio je fotografiju s njom čime je obznanio da su zajedno. Šuškalo se i da su se vjenčali jer su oboje u isto vrijeme počeli nositi prsten, no glasina nikad nije potvrđena. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Ashley se pojavila u jednoj od sezona 'Chicago u plamenu', ali njezin lik nije imao veze s Taylorovim. 

Inače, glumac iza sebe ima vezu s Lady Gagom, a upoznali su se 2011. kada se pojavio u njezinom spotu za pjesmu "You and I". Zaručili su se na Valentinovo 2015. Obožavatelje je šokirala vijest o njihovom prekidu u srpnju 2016. 

"Taylor i ja oduvijek smo vjerovali da smo srodne duše. Kao i svi parovi, i mi imamo uspone i padove, i uzeli smo pauzu. Oboje smo ambiciozni umjetnici, nadamo se da ćemo uspjeti kroz duge i komplicirane rasporede kako bismo nastavili jednostavnu ljubav koju smo uvijek dijelili. Molimo vas da navijate za nas. Isti smo kao i svi drugi i stvarno se volimo", napisala je pjevačica na Instagramu u vrijeme njihovog prekida. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Lady Gaga je o njihovom prekidu progovorila i u svom dokumentarnom filmu. "Taylor i ja se svađamo, pa to je bezveze. Moja tolerancija za gluposti s muškarcima je jednostavno - više je nemam. U vezama morate zajedno napredovati zajedno," rekla je pjevačica. 

Kasnije je otkrila da je snimanje filma 'Zvijezda je rođena', za koji je dobila Oscara, uzrokovao probleme u vezi s Taylorom. "Moj ljubavni život se upravo urušio. Prodala sam 10 milijuna albuma i izgubila Matta. Prodala sam 30 milijuna albuma i izgubila Lukea. Snimila sam film i izgubila Taylora. To je preokret. Ovo je treći put da mi je srce slomljeno ovako", rekla je Lady Gaga.

Lady Gaga i Taylor Kinney
Lady Gaga i Taylor Kinney FOTO: Profimedia

Taylor nije htio komentirati njihov prekid. 

Seriju 'Chicago u plamenu' pogledajte i na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':