Serije

Zgodnog Turčina žene prate na svakom koraku, a nakon sedam godina veze ne usudi se do oltara

Njegova pojava u nagrađivanoj seriji 'Ljubavna zamka' u ulozi zgodnog Kerema osvojila je srca gledatelja, a serija je dostupna za gledanje na platformi Voyo

RTL.hr
26.03.2024 10:00

Caglar Ertugrul, glumac s prepoznatljivim plavim očima i izvanrednim talentom, ostavio je neizbrisiv trag na turskoj i svjetskoj glumačkoj sceni. Od svojih početaka kao student strojarstva do osvajanja srca gledatelja ulogama poput zgodnog Kerema u hit seriji 'Ljubavna zamka', njegov put prepun je nevjerojatnih uspona i izazova.

Caglar Ertugrul
Caglar Ertugrul FOTO: Instagram

Rođen 5. studenog 1987. godine u Turskoj, Caglar je započeo svoj akademski put na Sveučilištu Koç, gdje je diplomirao strojarstvo. Iako su ga roditelji poticali na znanstvenu karijeru, njegova strast prema glumi postala je neodoljiva. Odlučan u svojoj odluci, Caglar je prešao na Sveučilište Kadir Has, gdje je diplomirao na odjelu kazališta.

"Moj otac je inženjer geologije, a majka ortodontica. Uvjeravali su me da imam talent za znanost, matematiku i gotovo da su me odvukli na strojarstvo. Nisam se vidio u toj profesiji, pa sam posjetio dramski odjel na sveučilištu", rekao je svojevremeno glumac. 

Caglar Ertugrul
Caglar Ertugrul FOTO: Instagram

Početak njegove karijere bio je skroman, no sve se promijenilo kada je 2012. godine debitirao kao glavni glumac i režiser u filmu 'Dag'. Nakon toga, njegova popularnost je eksplodirala  ulogom Yaza Egemena u seriji 'Fazilet i njezine kćeri', zbog čega su ga prozvali "najprodornijim modrim očima Turske".

Caglarova karijera dosegla je novu razinu s ulogom u seriji 'Ljubavna zamka', za koju je osvojio prestižnu nagradu Zlatni leptir kao najbolji glumac. Njegov izvanredan talent i karizma prepoznati su širom svijeta, što je rezultiralo ogromnom popularnošću serije koja je dostupna za gledanje na platformi Voyo.

Caglar Ertugrul
Caglar Ertugrul FOTO: Instagram

Iako je postigao nevjerojatan uspjeh na profesionalnom planu te danas slovi kao jedan od najistaknutijih turskih glumaca u žanru turske drame, Caglar je ostao skroman i posvećen svojoj umjetnosti. Jednom prilikom je podijelio kako je njegova glumačka karijera drastično promijenila njegov način života. 

"Prestao sam se voziti javnim prijevozom, šetati Istanbulom, ne mogu ni na ručak ili večeru gdje poželim jer ne želim da me fotografiraju bez mog pristanka i onda to objavljuju gdje se sjete", otkrio je svojevremeno Caglar. 

Caglar Ertugrul
Caglar Ertugrul FOTO: Instagram

Poznat je po svojim izuzetno plavim očima koje privlače pozornost obožavateljica ne samo u Turskoj, već i širom svijeta. Unatoč tome, on se osjeća nelagodno kada mu se daju komplimenti na račun njegovog fizičkog izgleda te uvijek naglašava da je zahvalan svojim roditeljima na tome.

Već dugi niz godina uživa u ljubavnoj vezi s kostimografkinjom Kaylom Manukyan, koju je upoznao na setu. Njihova veza traje sedam godina, a Caglar je naglasio da ako se ikad odluči na korak prema braku, to će biti za cijeli život. Iako poštuje odluke ljudi koji se razvode, on vjeruje da je brak sveta institucija koja bi trebala trajati zauvijek.

Caglar Ertugrul
Caglar Ertugrul FOTO: Instagram

Nagrađivanu hit seriju 'Ljubavna zamka' s karizmatičnim Caglarom Ertugrulom u glavnoj ulozi, ne propustite samo na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':