VOYO

'Azbuka našeg života' na streaming platformi Voyo! Hit serija o preljubu, izdaji i tihom, tužnom propadanju ljubavi osvojila regiju

Novu sezonu serije 'Azbuka našeg života' pratite na platformi Voyo

RTL.hr
15.03.2024 10:00

Druga sezona hit serije 'Azbuka našeg života' osvaja gledatelje diljem regije, a u Hrvatskoj gledatelji nove epizode mogu pratiti na streaming platformi Voyo. Nove epizode druge sezone serije izlaze od petka do nedjelje, a prate živote Vesne i Uroša, beogradskog bračnog para koji je, u borbi da ima sve, izgubio sebe. Serija nastala prema romanu književnice Mirjane Bobić Mojsilović priča priču o svima nama - o modernim obiteljima, razvodima, usamljenosti suvremenog čovjeka i njegovim promašajima na putu do zrna sreće.

Isidora Simijonović, Azbuka našeg života
Isidora Simijonović, Azbuka našeg života FOTO:

'Azbuka našeg života' donijela je pravo osvježenje kada je objavljena prošle godine,  prvu sezonu tako možete bingati na platformi Voyo. Jelena Bajić Jocić, autorica i redateljica serije, svoj dramski uradak opisala je zanimljivim i nesvakidašnjim, pričom koja pruža dubok sadržaj i navodi na preispitivanje najvećih pitanja koja se postavljaju u unutarnjem svijetu svakog čovjeka. U glavnim ulogama serije briljirali su Aleksandra Janković, Jadran Malkovich, Isidora Simijonović, Anđelka Prpić - to su tek neka od glumačkih imena koja čine sjajnu postavu ove serije. 

Ova hit serija secira muško-ženske odnose iz obje perspektive, donosi zabavan, ali i težak prikaz početka, razvoja i kraja jedne obitelji. Glavni likovi, Vesna (Aleksandra Janković) i Uroš (Jadran Malkovich) zaljubljuju se kao studenti, a iz mladenačke zanesenosti ulaze u brak u kojem dobiju dvoje djece. Uspješni, materijalno i obiteljski ostvareni - čini se da imaju sve. No, naizgled idealna obitelj se raspada kada se Uroš zaljubljuje u Anu (Isidora Simijonović). Njegova kriza srednjih godina presuđuje braku, a Vesna u pedesetima mora ponovno pronaći sebe. 

Azbuka našeg života, Jadran Malkovich
Azbuka našeg života, Jadran Malkovich FOTO:

Dramska serija ne štedi svoje protagoniste, ali ni gledatelje - koji su bolno suočeni s činjenicom da je miran život najčešće samo privid, a nekoć velika ljubav uvijek podložna propadanju. 

Kako krenuti dalje nakon 25 godina? Može li se sreća pronaći i postaje li ona vječna kategorija uz pravu osobu ili neminovno blijedi dok ne nestane u sumornoj svakodnevici? 

Ne propustite 'Azbuku našeg života', od petka do nedjelje nove epizode druge sezone na streaming platformi Voyo. Prva sezona u cijelosti je dostupna za binganje!