VOYO

Bravo! Hvaljena turska serija 'Obiteljske tajne' osvojila NY Emmy: Pogledajte ju na platformi Voyo

Na platformi Voyo pogledajte hvaljenu tursku seriju 'Obiteljske tajne', koja je u ponedjeljak na dodjeli NY Emmyja osvojila nagradu za najbolju telenovelu

RTL.hr
22.11.2023 10:00

Dobitnike nagrada International Emmy za 2023. godinu objavila je Međunarodna akademija televizijske umjetnosti i znanosti, na gala svečanosti održanoj u New Yorku, u ponedjeljak, 20. studenog 2023.

Turska drama Yarg (Obiteljske tajne), koju ekskluzivno možete pogledati na platformi Voyo, osvojila je nagradu za 'Najbolju telenovelu' na 51. dodjeli nagrada International Emmy.

Yargi, Obiteljske tajne
Yargi, Obiteljske tajne FOTO: Profimedia

Serija, koja se natjecala s drugim hvaljenim serijama iz Brazila i Portugala, prva je turska drama koja je pobijedila u kategoriji od 2017., kada je Kara Sevda, također producent Ay Yapm, osvojila prestižnu nagradu.

Predvođen glavnom glumicom Pnar Deniz i sada dvostrukim dobitnikom iEmmyja, Kaanom Urgancoluom, Yargi prati priču o tužitelju IIgazu (Urgancolu), koji mora pronaći vrlo kompetentnog odvjetnika kada je njegov brat optužen za ubojstvo. Susreće se s Ceylin, beskrupuloznom odvjetnicom, ali stvari se ubrzo zakompliciraju kada se ispostavi da je žrtva Ceylinina sestra. Kada se rat između njih pretvori u strastvenu ljubav, sve se okreće naglavačke.

Seriju ne propustite pratiti na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ SERIJE 'SAN SNOVA':