VOYO

Naslovi koje morate pogledati: Zavirite u nepoznate detalje života britanske kraljevske obitelji!

Skandali, nepoznati detalji, arhivske snimke i privatan život članova britanske kraljevske obitelji - sve ovo pogledajte na platformi Voyo

RTL.hr
24.03.2024 14:00

Dokumentarni filmovi o britanskoj kraljevskoj obitelji pružaju gledateljima rijetki uvid u živote jednih od najpoznatijih, ali i najprivatnijih javnih figura na svijetu. Kroz intimne intervjue, arhivske snimke i duboko istraživanje, ovi filmovi razotkrivaju slojevitu povijest, tradiciju, kao i osobne borbe i trijumfe članova kraljevske dinastije. Sve filmove u nastavku možete pogledati ekskluzivno ona platformi Voyo.

Otkrivanje kraljevskih tajni

otkrivanje kraljevskih tajni 1
otkrivanje kraljevskih tajni 1 FOTO: PLAY Premium

 Dokumentarni serijal "Otkrivanje kraljevskih tajni" (Royals Declassified) zaranja u skrivene dubine britanske kraljevske obitelji, otkrivajući složene i često tajne odnose među njezinim članovima. Unatoč javnoj izloženosti, privatni životi članova obitelji ostaju prekriveni velom tajne. Serijal detaljno istražuje dinamiku između kraljice Elizabete II i njezinih premijera, bacajući svjetlo na političku ulogu koju je kraljica igrala tijekom svoje vladavine. Posebna pažnja posvećena je ključnim događajima koji su oblikovali monarhiju, uključujući skandalozni televizijski intervju princeze Diane, koji je imao potencijal da naruši reputaciju kraljevske obitelji. Kroz razgovore s povjesničarima, novinarima i osobama bliskim kraljevskoj obitelji, kao i kroz arhivske snimke, serija nudi dublji uvid u nepoznate aspekte kraljevske dinamike, pružajući gledateljima jedinstvenu priliku da otkriju skrivene priče iza glamura i ugleda britanske monarhije.

Princeza

Princeza Diana
Princeza Diana FOTO: RTL Danas

Dokumentarni film  "Princeza" posvećen je životu i tragičnoj smrti princeze Diane, pripovijedajući njenu priču kroz bogate arhivske snimke iz suvremenih izvora. Ovaj film istražuje ne samo osobni utjecaj koji je Diana imala na pojedince širom svijeta, već i kako je njezino postojanje promijenilo javno mišljenje o britanskoj monarhiji. Napravljen pod vodstvom tima koji stoji iza nagrađivanih dokumentaraca kao što su "Čovjek na žici", "Potraga za Sugar Manom", i "LA '92", "Princeza" nudi detaljan pogled na složenost Diane kao javne figure. Kroz intimne trenutke, velike javne događaje i privatne borbe kroz koje je prolazila, dokumentarac daje uvid u trajni odjek njezinog života. Film se također bavi kritičkom analizom uloge medija i javnih očekivanja u životima članova kraljevske obitelji, pružajući gledateljima priliku da osjete duboku emocionalnu vezu s princezom Dianom, osvjetljavajući njenu snagu, ranjivost i trajni utjecaj koji je ostavila na svijetu.

Princ Harry: Intervju

 

Princ Harry
Princ Harry FOTO: Profimedia

Intervju s princom Harryjem  s Tomom Bradbyjem  u kojem je za ITV otkrio duboko osobne i izazovne aspekte života unutar britanske kraljevske obitelji. Ovaj intervju privukao je pažnju mnoštva ljudi diljem svijeta. Tijekom ovog 90-minutnog razgovora, princ Harry je otvoreno govorio o svojim iskustvima, odnosima s medijima, kompleksnim obiteljskim dinamikama i svojoj kontroverznoj odluci da se povuče iz kraljevskih dužnosti, izazivajući šok i fascinaciju širom svijeta. Intervju pruža rijedak uvid u unutarnji svijet jednog od najistaknutijih članova kraljevske obitelji, razotkrivajući izazove života pod intenzivnim javnim mikroskopom. Gledatelji su imali priliku iz prve ruke čuti o Harryjevoj borbi s pritiscima koji dolaze s kraljevskom titulom, njegovoj posvećenosti mentalnom zdravlju, te unutarnjoj dinamici obitelji. Dodatno, intervju osvjetljava Harryjev novi život u Kaliforniji s Meghan Markle, njihovu želju za običnim životom daleko od kraljevskih obveza i njihove vizije za budućnost.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ SERIJE 'SAN SNOVA':