VOYO

Serkan iz 'Miriše na ljubav' raznježio emotivnom objavom o najdražoj ženi na svijetu: 'Volim te'

Popularni turski glumac kojeg su mnogi zavoljeli u turskoj uspješnici 'Miriše na ljubav', koju možete pogledati na platformi Voyo, podijelio je sa svojim obožavateljima intimnu ispovijest!

RTL.hr
18.03.2024 11:00

Nakon što su se zaljubili na snimanjima televizijske uspješnice 'Miriše na ljubav' koja je očarala publiku inspirativnom ljubavnom pričom, predivnim lokacijama i sjajnom produkcijom, Hande Erçel i Kerem Bürsin prekinuli su svoju romansu prošle godine.

Hande Ercel i Kerem Bursin
Hande Ercel i Kerem Bursin FOTO: RTL

U svijetu u kojem društveni mediji pružaju prozor u osobne živote slavnih, popularni turski glumac nedavno je podijelio jedan takav intiman trenutak s obožavateljima. Na svom Instagramu, kojeg prati preko jedanaest milijuna ljudi, objavio je dirljivi video u kojem čestita rođendan svojoj voljenoj sestri, pokazujući tako nježniju stranu koju javnost rijetko ima priliku vidjeti.

"Moja prva prijateljica, koja mi je ponekad bila i jedina prijateljica. Nisam mogao poželjeti bolju sestru... Volim te iako te nisam mogao doći iznenaditi (hvala mami i tati)", napisao je poznati glumac.

Hande Ercel, Kerem Bursin, Maya Basol
Hande Ercel, Kerem Bursin, Maya Basol FOTO: RTL

Iako se o njegovom trenutnom ljubavnom statusu ne zna ništa, Kerem rado dijeli  svoje obiteljske trenutke na društvenim mrežama. 

Ako još niste pogledali ovu megapopularnu seriju koja je zaludila mnoge, pogledati ju možete ekskluzivno na platformi Voyo!