Otok iskušenja

Vrući reality show stavlja vezu na ultimativni test! Peta sezona 'Otoka iskušenja' stigla na Voyo

Uzbudljivi reality show 'Otok iskušenja' stigao je na streaming platformu Voyo. Peta sezona osvojit će sve ljubitelje žanra, a tijekom lude avanture pokušat će odgovoriti na pitanje - može li prava ljubav preživjeti sve?

RTL.hr
24.04.2024 15:31

'Otok iskušenja' svojevrsni je eksperiment u kojem ljubavni parovi ispituju sve aspekte svojeg odnosa i privrženosti te pokušavaju odgovoriti na pitanje - jesu li sretni u svojoj vezi ili trebaju ići dalje? Cijelo vrijeme trajanja showa parovi koji ulaze u avanturu su razdvojeni i smješteni u dvije zasebne vile. No, četiri muškarca i žene neće biti sami - društvo će im u vili praviti i 16 samaca koji su željni avantura, provoda i novih ljubavi. 

Kako bi iskušenje bilo pravo - sudionici će tijekom showa živjeti intenzivnim životom ispunjenim zabavom, izlascima, ludim noćima, vrućim igricama i izazovima koji će u konačnici otkriti tko ostaje zajedno, a kome nije bilo suđeno. 

'Otok iskušenja' i u petoj sezoni snima se na bajkovitom otoku Mauiju na Havajima, a kroz avanturu života i ove godine ekipu vodi sjajni Mark L. Walberg. Upravo Mark je kandidatima tijekom boravka u vili jedini kontakt s vanjskim svijetom. 

Otok iskušenja
Otok iskušenja FOTO: RTL

Tijekom druženja Mark parovima pokazuje montirane klipove njihovih partnera u različitim aktivnostima tijekom boravka u vili. Peta sezona 'Otoka iskušenja' donosi i jednu novost - svjetlo iskušenja. Vile će biti opremljene svjetlom koje će cijelu kuću obojiti u crveno u onom trenutku kada netko poklekne iskušenju. Svi će tako znati što se događa, no nitko neće znati tko je varalica.

Otok iskušenja
Otok iskušenja FOTO: Voyo

Kandidati pete sezone koji su odlučili staviti vezu na test četiri su hrabra para: 

Kaitlin Tufts i Hall Toledano

Kaitlin (31) i Hall (35) u vezi su osam godina i zaručeni su, no Kaitlin još ne želi odrediti datum vjenčanja i time vezu drži na ledu. S druge strane, Hall je spreman na idući korak i sanja o tome da s Kaitlin osnuje obitelj. Oboje se nadaju da će upravo na 'Otoku iskušenja' razjasniti kako stvari stoje među njima.

Vanessa Valente i Roberto Mal

Vanessa (34) i Roberto (24) zabrinuti su da će njihova ljubav prije ili kasnije naići na probleme zbog velike razlike u godinama. Pri tom, Vanessa već iza sebe ima jedan brak i želja joj je konačno se skrasiti s onim pravim. Oboje žele znati je li njihova veza dovoljno jaka da izdrži iskušenje koje joj predstoji ili za njih dvoje nema budućnosti.

Leonila "Paris" Pedro i Nzubechukwu "Great" Ezihie

Ovaj se par prijavio na show jer imaju jednu veliku dilemu: jesu li spremni na zajednički život i žele li isto? Naime, Leonila (23) ima potrebu otići korak dalje i svoj dosadašnji život ispunjen izlascima zamijeniti nečim ozbiljnijim, a Pedro (25) nije siguran je li mu dosta partijanja ili još neće "spustiti sidro".

Marisela Figueroa i Christopher Wells

Veza Marisele (24) i Christophera (30) već je dobrano poljuljana njegovom nevjerom. Marisela zato želi ispitati je li se njezin partner promijenio i može li odoljeti kušnjama koje će pred njega staviti – ali ćemo također vidjeti i hoće li se možda upravo kod mlade Marisele probuditi želja za osvetom.

Četiri ljubavna para razdvojit će se na Mauiju, a pridružit će im se i šesnaestero atraktivnih mladih samaca. Hoće li uspjeti dovesti u kušnju svoje sustanare? Ne propustite petu sezonu reality showa 'Otok iskušenja' - od srijede do subote na platformi Voyo.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ SERIJE 'SAN SNOVA':