VOYO

Ovo su zanimljivosti o regionalnoj uspješnici 'Tajne vinove loze'!

Kuća u kojoj je snimana serija Tajne vinove loze' smještena je na Vilinim vodama u Beogradu, cijeli projekt koštao je 380.000 eura, a svaku epizodu serije u prosjeku je gledalo milijun ljudi

RTL.hr
14.03.2024 15:00

Serija 'Tajne vinove loze' srpska je uspješnica čiji scenarij potpisuje Mirjana Bobić Mojsilović, dok režiju potpisuju Marko Manojlović, Ana Marija Rosi, Kosta Đorđević i Dejan Karaklajić koji je ujedno i izvršni producent serije. Kroz priču koja nas vodi u svijet obiteljskih intriga, tajni i međusobno povezanih sudbina, tvorci serije uspješno su ostvarili svoj cilj, a gledatelji su već nakon prikazane dvije epizode izrazili svoje oduševljenje. 

Regionalna serija 'Tajne vinove loze' prati intrigantnu priču između dvije vinarske obitelji, Tomovića i Smiljanića. U središtu priče su strastveni proizvođači vina, Vuk Tomović i Vera Smiljanić, čija se ljubav iz mladosti, zbog tragičnih okolnosti, prekinula na više od dvadeset godina. U suvremenom vremenu, njihovi putevi se ponovno spajaju - Vuk, vlasnik najveće vinarije u regiji, teži komercijalnom uspjehu i širenju na strana tržišta, dok je Vera mali proizvođač suočen s financijskim izazovima. Vuk i Vera udružuju snage, obnavljaju svoj odnos, ponovno otkrivaju ljubav i suočavaju se s raznovrsnim izazovima, bilo da su oni osobne ili poslovne prirode. U isto vrijeme, stari tajni događaji iz prošlosti izlaze na vidjelo, sve to u trci za ljubavlju i ostvarenjem zajedničkog sna, iz kojeg nijedno od njih ne želi odustati.

Tajne vinove loze
Tajne vinove loze FOTO: Tajne vinove loze

Svi likovi žive pod plaštem tajni, laži, prešućivanja, suza, poljubaca i udaraca, a njihovi životi, uslijed niza okolnosti, postaju duboko isprepleteni. Ova izvanredna saga šalje poruku da ne postoji obitelj bez tajne, ali isto tako naglašava da je u vinu istina.

Sudeći prema reakcijama publike, 'Tajne vinove loze' su prava obiteljska serija koja je donijela potrebno osvježenje na male ekrane. Nakon prvih dviju epizoda uzbudljive melodrame, gledatelji su izrazili oduševljenje i na društvenim mrežama. U mnoštvu komentara hvale radnju i temu serije, predivne kadrove, izvrsnu glazbu, kao i glumački ansambl.

Tajne vinove loze
Tajne vinove loze FOTO:

Izvanrednu glazbu za seriju potpisuje Zoran Simjanović, priznati autor filmske glazbe. Naslovnu pjesmu izvodi grupa Frajle, dok je glumačku ekipu sačinjavalo više od 120 iznimnih glumaca, predvođenih Slobodom Mićalović, Vojinom Ćetkovićem, Anitom Mančić, Nebojšom Milovanovićem, Milicom Zarić, Darom Džokić, Miodragom Krivokapićem i drugima.

Kuća u kojoj je snimana serija 'Tajne vinove loze' smještena je na Vilinim vodama u Beogradu. Sloboda i Vojin su kao glavni junaci provodili tamo i do 12 sati dnevno s kolegama, a svaka epizoda je u prosjeku snimana dan i pol. Producent serije Dejan Karaklajić izjavio je da su radili na setu tri mjeseca i da je cijeli projekt koštao 380.000 eura. Svaku epizodu serije 'Tajne vinove loze' u prosjeku je gledalo milijun ljudi.

Tajne vinove loze
Tajne vinove loze FOTO: Tajne vinove loze

Glumica Milica Zarić doživjela je neugodnost kada je ušla u taksi zbog svoje uloge glavnog ženskog negativca u seriji Tajne vinove loze'. 

"U taksiju mi je vozač rekao: 'Jao, nekoliko puta mi je došlo da vas zadavim zbog uloge koju igrate u seriji'", podijelila je glumica svoje iskustvo. Slična situacija se dogodila i u trgovini, gdje joj je jedna gospođa prigovorila: "Znam da je to samo serija, ali strašno je to što radite." Milica je odgovorila da to ne radi ona, već njezina antijunakinja, ali je također istaknula podršku koju dobiva za ulogu Jelene. 

Popularnu regionalnu seriju Tajne vinove loze' gledajte na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ SERIJE 'SAN SNOVA':