Novosti

Znate li što je vazemsko nadelo? Špičeku u goste stiže Zuhra, pripremat će šunku na neobičan način

'Domaće i tradicionalno sa Špičekom by SPAR' donosi nam najbolje uskršnje recepte. U četvrtoj epizodi poznatom chefu se u pripremi hrane pridružio poznati glumac Zlatan Zuhrić

RTL.hr
21.03.2024 14:49

Uskršnji specijal 'Domaće i tradicionalno sa Špičekom by SPAR' ovog tjedna pratimo na programu RTL-a u 16.20 sati, a četvrti recept koji je chef s nama podijelio je vazemsko nadelo, jelo koje se priprema u Gorskom Kotaru. Gost mu je poznati glumac Zlatan Zuhrić-Zuhra, zvijezda RTL-ove hit serije 'San snova'.

Domaće i tradicionalno sa Špičekom by SPAR
Domaće i tradicionalno sa Špičekom by SPAR FOTO: RTL

Špiček i Zuhra pripremili su jelo imena nadelo, poznato i kao vazemsko nadelo, koje se u Gorskom kotaru sprema tijekom uskršnjih blagdana. Riječ je o smjesi šunke, jaja i kruha kojom se nadjene crijevo za punjenje te se zatim kuha. Ovo je izvrstan recept za sve one kojima preostane hrane nakon Uskrsa.

Domaće i tradicionalno sa Špičekom by SPAR
Domaće i tradicionalno sa Špičekom by SPAR FOTO: RTL

Ako još niste probali ovaj specijalitet, ne propustite četvrtu epizodu specijala i naučite kako ga spremiti!

Da biste u kuhinji uvijek imali svježe sastojke za bilo koji od odličnih recepata koje nam je chef Tomislav Špiček pokazao dovoljno je otići do najbližeg SPAR supermarketa ili INTERSPAR hipermarketa. Dobar vam tek i sretan Uskrs!

Sadržaj je nastao u suradnji s partnerom SPAR Hrvatska prema najvišim uredničkim standardima Net.hr-a.