Ostalo

RTL-u čak deset nominacija za Zlatni studio! Evo tko su nominirani u 5 televizijskih kategorija

RTL-ova lica i sjajni projekti nominirani su u televizijskim kategorijama najvažnije medijske nagrade u zemlji. Zlatni Studio prestižna je nagrada u kojoj se biraju najbolji iz svijeta televizije, filma, radija, kazališta i glazbe

RTL.hr
08.12.2023 14:32

Jutarnji list objavio je nominacije za svoj Zlatni Studio, prestižnu nagradu koja će biti dodijeljena 9. veljače 2024. a RTL-u je pripalo čak 10 nominacija.

U kategoriji "Najbolja TV serija" nominirana je nova RTL-ova serija 'San snova' prepuna humora, drame i zavrzlama, u priči o ljubavi, obitelji, strasti, nekretninama, ali i o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu - nogometu. Glavnu ulogu igra popularni Marko Braić koji je utjelovio lik nogometaša Alena  Stošića. Glasati za svoju omiljenu seriju možete OVDJE.

Glumačka ekipa serije 'San snova'
Glumačka ekipa serije 'San snova' FOTO: RTL

U kategoriji "Najbolji reality show", RTL ima čak četiri nominacije. Riječ je o 'Ljubav je na selu', 'Masked Singer' Hrvatska, 'Život na vagi', 'Superpar'. Za svoj omiljeni reality show glasati možete OVDJE

'Ljubav je na selu' - Već 16. po redu sezona 'Ljubav je na selu' ponovno nije razočarala. Sezona prepuna obrata, svađa, ljubavi, dobre zabave i smijeha.

Anita Martinović - Ljubav je na selu
Anita Martinović - Ljubav je na selu FOTO: RTL

'Masked Singer' - show koji je sa svakom emisijom iznenadio gledatelje. Ispod maski bila je čak i bivša premijerka Hrvatske, Jadranka Kosor, ali i brojni sportaši, glumci, pjevači.

Masked_Singer_Panel.jpg
Masked_Singer_Panel.jpg FOTO: RTL

'Život na vagi' kod gledatelja iz sezone u sezonu dokazuje svoju kvalitetu. Prevagnuo je odavno kod publike kao sadržaj kojeg rado i vjerno prate, a razloga za to je niz.

Edo, Mirna i Marijana, Život na vagi
Edo, Mirna i Marijana, Život na vagi FOTO: RTL


'Superpar' - emisija koja je s voditeljem Enisom Bešlagićem bila pravi gušt za gledati. Pred parove su postavili izazov: 'Mislite li da dovoljno dobro poznajete svog partnera ili partnericu?'

Superpar
Superpar FOTO: RTL

U kategoriji "Najbolja TV zabava" nominiran je naš novi glazbeni show 'Superstar' koji upravo sutra ima veliko finale u kojem će netko od finalista odnijeti nagradu od 50 tisuća eura. Žiri koji čine Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković jednostavno je bio najbolji izbor. Glasati možete OVDJE.

Finalisti Superstara
Finalisti Superstara FOTO: RTL

U kategoriji "Najbolja TV emisija" nominirani su 'RTL Direkt' i 'Dosje Jarak'. Za najbolju glasajte OVDJE.

'RTL Direktu' ovo nije prva nominacija, a iza sebe imaju već dva Zlatna Studija. Večernji news magazin već više od osam godina možete pratiti od ponedjeljka do četvrtka iza 22 sata.

RTL Direkt.jpg
RTL Direkt.jpg FOTO: RTL

'Dosje Jarak' dokumentarni je serijal koji je odmah u svojoj prvoj sezoni zaslužio i prvu nominaciju. Koncept su otvorili s dvije epizode oko atentata na Ivu Pukanića, a već u četvrtak 14. prosinca stiže epizoda oko ubojstva Ivane Hodak.

dosje_jarak_1920x1080
dosje_jarak_1920x1080 FOTO: RTL

U kategoriji 'Najbolji TV voditelj/voditeljica/ nominirani su Mojmira Pastorčić i Zoran Šprajc, a glasati možete OVDJE.
Mojmira Pastorčić voditeljica i urednica RTL Direkta iza sebe već ima puno nagrada, ali publika je ponovno prepoznala i nominirala je za najbolju TV voditeljicu.

Mojmira Pastorčić
Mojmira Pastorčić FOTO: RTL


Zoran Šprajc vođenjem i uređivanjem emisije 'Stanje nacije' odmah je prošle sezone osvojio Zlatni Studio za najbolju TV emisiju, a ove godine nominiran je u kategoriji za najboljeg TV voditelja.

Stanje nacije
Stanje nacije FOTO: RTL

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ SERIJE 'SAN SNOVA':