Pogrešan čovjek

60 min | dramska serija | Hrvatska | 2018

RTL, ponedjeljak - četvrtak u 20 sati

RTL Passion, ponedjeljak - petak u 18:55 sati

Autor
Jelena Veljača, Milo de Grisogono

Redatelj
Kristijan Milić, Goran Rukavina, Ivan Pavličić, Dejan Zečević, Slobodan Skerlić, Nebojša Radosavljević Čupko

Glavni pisci
Diana Pečkaj Vuković, Zrinka Pavlić

Uloge
Ivana Roščić, Emir Ćatović, Bojana Gregorić Vejzović, Dražen Čuček, Dora Dimić Rakar, Roko Sikavica, Igor Kovač, Bruna Bebić, Anja Matković, Petar Benčina, Marko Nikolić, Dara Džokić

Gledaj na RTLplay

Nadolazeće epizode

 • Sezona 1, Epizoda 131 / 180

  Sri 24.04.2019. 10:30

  RTL

  Lazar i Lea odlaze u lovačku kuću kako bi svima priopćili sretnu vijest. Sara je Dijana u bolnici razgovaraju o budućnosti bez Mihajla. Mihajlo traži veliku uslugu od Aleksandre, baš kao i Zoe od svog djeda Pere. Lea i Crni uživaju u zajedničkim trenucima, a Mitar je dirnut kad ga Lazar pita da mu bude kum. Dijana otkriva doktorici Tadić nešto što još nikome nije rekla. Milena se porječka s Bibom oko planova za vjenčanje jer svaka misli da su njezine ideje najbolje.

 • Sezona 1, Epizoda 117 / 180

  Sri 24.04.2019. 14:10

  RTL Passion

  Marinina veza s Leinim bivšim suprugom Davidom narušava njihov prijateljski odnos. Milena je frapirana otkrićem da je Dijana trudna u situaciji kada joj se život, brak i obitelj raspadaju. Mitar se želi riješiti Aleksandre po svaku cijenu, a Mihajlo ostane šokiran kada shvati da mu je netko opet ukrao dijamante pa prvo posumnja na fatalnu Aleksandru. Biba se brine o ozlijeđenom suprugu, što Pero koristi da bi se ponovno zbližio s njom.

 • Sezona 1, Epizoda 118 / 180

  Sri 24.04.2019. 19:00

  RTL Passion

  Odlučni Mitar više ne može više biti u braku sa spletkaricom Aleksandrom pa odluči prekinuti tu farsu i razvodi se od nje. Baš kada se počela sve više zaljubljivati u doktora Mišetića, Marina se rastuži kada joj David kaže da ipak odlazi raditi u inozemstvo. Mihajlo se suočava sa svojom kćeri Sarom te pod svaku cijenu želi da mu vrati dijamante koje je tako bezobrazno ukrala. Milena ne može vjerovati da se zavodnica Aleksandra sada prebacila na njezina sina Mihajla te ne podržava njihovu vezu. Nemoćni Lazar ne vidi izlaz iz situacije u kojoj se nalazi pa se obraća Mitru za pomoć.

 • Sezona 1, Epizoda 132 / 180

  Sri 24.04.2019. 20:10

  RTL

  Lea i Crni su uzbuđeni zbog nadolazećeg vjenčanja, a Milena, premda jako tužna zbog toga, uviđa kako je zbog Mihajla bolje da svadba bude u Zagrebu. Zlatko se vraća sa zadnjeg ročišta s jako lošim vijestima. Aleksandra se koleba oko lažiranja Dijaninih nalaza. Mihajlo provocira Leu kad je sretne u bolnici dok Dijana prepričava Lazaru što se dogodilo Sari i njoj. Potom Aleksandra zatječe Mihajla i Leu u čudnoj situaciji na krovu bolnice, a Sara se miri sa svojim stricem Lazarom.

 • Sezona 1, Epizoda 119 / 180

  Čet 25.04.2019. 19:00

  RTL Passion

  Milena postaje jako sumnjičava i inzistira da joj Dijana kaže čije dijete zapravo nosi. Lukavi Mihajlo dolazi Lazaru po novac koji smatra da mu pripada, a Aleksandra odluči testirati tu veliku Mihajlovu ljubav i privrženost. Sestra Darinka ima jednu posebnu zamolbu za Davida i Marinu, a Grga nije posve iskren prema Zoe, što bi mogli izazvati dodatne probleme u njihovu odnosu.

 • Sezona 1, Epizoda 133 / 180

  Čet 25.04.2019. 20:00

  RTL

  Aleksandra zahtijeva da joj Mihajlo objasni što se točno dogodilo između njega i Lee. Netrpeljivost između Vena i Zlatka eskalira u skučenoj hotelskoj sobi. Doktorica Tadić je jako sretna zbog Dijanine odluke o djetetu i nudi joj privremeni smještaj. Mihajlo se pretvara da je zabrinut za Saru, no ona nimalo ne vjeruje u tu priču. Milena pokazuje Lei vjenčanicu koju bi voljela da odjene na svom vjenčanju. Ven se prisjeća sretnih trenutaka sa Zoe, a Aleksandra lažira Dijanine nalaze. Pero moli Zoe za pomoć kako bi ga izvukla iz problema.

   

 • Sezona 1, Epizoda 120 / 180

  Pet 26.04.2019. 19:00

  RTL Passion

  Lazar dobiva poziv koji se ne odbija, a Zoe shvaća da Grga zapravo nije onakav kakvim se predstavlja. Mihajlo dolazi Aleksandri u hotelsku sobu, a umjesto njegove seksepilne ljubavnice, u sobi ga dočeka samo njezino oproštajno pismo. Dok Sava nagovara Saru da mu pomogne dovesti Mihajla u klopku, Milena likuje nad Dijaninom nemoći.

 • Sezona 1, Epizoda 116 / 180

  Sub 27.04.2019. 12:35

  RTL Passion

  Lea, Zoe i Biba moraju hitno napustiti obiteljsku kuću. Ljubavnici Aleksandra i Mihajlo pripremaju neugodno iznenađenje za Lazara. David se odluči za finalizaciju razvoda jer ne želi više ni minute biti u braku sa ženom koja ga je razočarala i prevarila. Kasnije Lea shvaća da postoji nešto više od prijateljstva između Davida i njezine najbolje prijateljice Marine. Biba prima čudan telefonski poziv iz policije, a Nevenka traži od Milene da raščisti svoj odnos s Mitrom.

 • Sezona 1, Epizoda 121 / 180

  Pon 29.04.2019. 19:05

  RTL Passion

  Udaje se simpatična sestra Darinka na čije vjenčanje, na Leino veliko zadovoljstvo, dolazi i Lazar te se tom prilikom ponovno zbližavaju. Uskoro Lea shvaća kako njezina svađa s Marinom uistinu nema smisla pa se odluči pomiriti sa svojom najboljom prijateljicom, a Lazar ima jednu veliku zamolbu za Davida. Zoe se naljuti kada se Grga pojavi nepozvan na Darinkinu vjenčanju, Sava se priprema za konačnu osvetu svom bivšem šefu Mihajlu, a netrpeljivost između Milene i Dijane postaje sve veća.

 • Sezona 1, Epizoda 134 / 180

  Pon 29.04.2019. 20:00

  RTL

  Lea postaje izrazito nesigurna i paranoična pred vjenčanje s Lazarom te počinje preispitivati svoju odluku. Zoe se neugodno iznenadi kada ugleda Vena i Grgu zajedno u parku. Mihajlo poduzima konkretne korake kako bi Dijani oduzeo ono do čega joj je najviše stalo - skrbništva nad djecom, a ona postaje očajna jer joj nitko ne vjeruje kako nije vozila u pijanom stanju. Biba je ljutita zbog uništene vjenčanice, a Sava bježi iz zatvora kako bi pomogao Sari.

Prošle epizode

 • Sezona 1, Epizoda 131 / 180

  Uto 23.04.2019. 20:05

  RTL

  Lazar i Lea odlaze u lovačku kuću kako bi svima priopćili sretnu vijest. Sara je Dijana u bolnici razgovaraju o budućnosti bez Mihajla. Mihajlo traži veliku uslugu od Aleksandre, baš kao i Zoe od svog djeda Pere. Lea i Crni uživaju u zajedničkim trenucima, a Mitar je dirnut kad ga Lazar pita da mu bude kum. Dijana otkriva doktorici Tadić nešto što još nikome nije rekla. Milena se porječka s Bibom oko planova za vjenčanje jer svaka misli da su njezine ideje najbolje.

 • Sezona 1, Epizoda 130 / 180

  Pon 22.04.2019. 20:10

  RTL

  Mihajlo pokazuje zube doktorici Tadić, a Dijana je i dalje u velikom strahu od svog supruga. Ven i Zlatko završavaju u policijskoj postaji, a za to vrijeme Klara proživljava najsretnije trenutke. Biba se malo prerevno baca na organizaciju vjenčanja, a Pero se ljuti na Crnog što nije tražio ruku njegove kćeri. Zoe je presretna što je ponovno sa svojim tatom. Grga se osvećuje Zlatku i jako mu smeta što Zoe i dalje brani Vena. Mihajlo ima veliku vijest za Aleksandru. Aleksandra provocira doktoricu Tadić.

 • Sezona 1, Epizoda 129 / 180

  Pet 19.04.2019. 10:15

  RTL

  Ven odlazi do Zoe kako bi joj se ispričao i objasnio zašto nije bio kod kuće kada je ona došla, no Zoe ga ne želi više nikada ni čuti ni vidjeti. Aleksandra upozorava Mihajla kako je Sara u životnoj opasnosti, a Mihajlo kasnije doznaje da je Dijana trudna. Crni traži pomoć od Zoe u vezi poklona koji priprema za Leu, a Biba i Pero se ponovno pomire. Očajni Ven više ne može skrivati svoje prave osjećaje te se potuče s Grgom zbog Zoe, a cijelu situaciju pokušava smiriti Zlatko.

 • Sezona 1, Epizoda 128 / 180

  Sri 17.04.2019. 20:10

  RTL

  Mihajlo dolazi u lovačku kuću kako bi razgovarao s Dijanom, no ona se uplaši i pobjegne zajedno sa Sarom. U bijegu one dožive tešku prometnu nesreću, a Dijanin život je u opasnosti. Keti dolazi u Zlatkov stan kako bi prisustvovala rođendanu svog sina, a Ven doznaje kako mu je Zlatko platio prostitutku da ga zavede te ljutit odlazi iz stana. Zoe neprestano razmišlja o Venu jer zna da mu je danas rođendan pa se odluči pojaviti na njegovim vratima s tortom. Lea isprobava Bibinu vjenčanicu, a Crni se oduševi kada je ugleda u bijelom pa pomisli kako je možda trenutak za korak više u njihovoj sretnoj vezi.

 • Sezona 1, Epizoda 127 / 180

  Uto 16.04.2019. 20:10

  RTL

  Mihajlo i Aleksandra slave svoju pobjedu te misle da im je samo nebo granica, no Aleksandru sve više muči to što je Mihajlo još uvijek u braku s Dijanom, a njihova veza ide u dobrom smjeru. Lea savjetuje Bibu da se pomiri s Perom jer se uskoro bliži njihovo obnavljanje zavjeta. No Biba je ljutita i razočarana jer Pero stalno radi nepromišljene greške. Ven se vraća kod Zlatka te mu priznaje kako je nesretan što rođendan neće provesti sa Zoe pa Zlatko odmah skroji plan kako da sinu odvrati misli s bivše ljubavi. Dijana i Sara razgovaraju o Savi, Sara mu želi pomoći, a Dijana je nagovara da ga zaboravi jer joj on ništa dobro neće donijeti. Za to vrijeme, Lea i Crni uživaju u zajedničkim trenucima sreće i ljubavi.