Glumci serije 'Pogrešan čovjek' spakirali stvari i otišli na osamljeni svjetionik
RTL

POČELO SNIMANJE!

Glumci serije 'Pogrešan čovjek' spakirali stvari i otišli na osamljeni svjetionik

Osim što se snima na setu od 3000 četvornih metara, dramska serija „Pogrešan čovjek“ snima se i na vanjskim lokacijama, a jedna od njih je impresivan svjetionik na osami u blizini otoka Murtera u koji je glumačka ekipa na nekoliko dana unijela dašak života.

Svjetionik se nalazi na otočiću Prišnjaku, tristotinjak metara udaljenom od Murtera, te su upravo na toj pitoresknoj lokaciji snimane scene susreta Lee i Crnog, odnosno glumaca Ivane Roščić i Emira Ćatovića.

Osim na otočiću i svjetioniku koji datira iz 1886. godine, glumci su snimali i na brodovima pa su tako pred kamerama postali pravi mornari koji plove nemirnim morem. I dok je Ivana za potrebe snimanja scene na brodu imala mušku pomoć, Emir je morao sam upravljati svojim gumenjakom, što mu nije predstavljalo nikakav problem, a par je snimao i dramatične scene utapanja.

Iako su snimanja zahtjevna i višesatna, glumačka ekipa odlično se zabavlja, a tomu svjedoče i osmijesi na njihovim licima te veselje zbog odlaska na ovako prekrasno mjesto i svježeg morskog zraka.

Dramska serija „Pogrešan čovjek“ gledatelje RTL-a očekuje ove jeseni, a radnja prati život samohrane majke koja, u želji da spasi život svoje kćeri jedinice, odlazi u potragu za njezinim ocem i otkriva duboko skrivene tajne iz prošlosti.

Izdvojeno

Reci što misliš!