Više sadržaja o seriji

Može li srce prepoznati istinu?

Gledajte od ponedjeljka do petka u 20 sati.

SCROLL
1 / 7

Lea

Brižna majka i srednjoškolska profesorica podrijetlom iz ugledne obitelji. Nježna i krhka, ali nosi breme velike tajne te je spremna učiniti sve da zaštiti svoju kćer Zoe.

Pogledaj video
2 / 7

Crni

Bivša vaterpolska nada koju život nije mazio te se povukao u osamu. Unatoč svemu ostao je plemenit i pošten, iako više ne vjeruje ljudima.

Pogledaj video
3 / 7

Zoe

Odrasla uz majku s kojom dijeli apsolutno sve. Osjećajna i pametna djevojka koja preko noći mora odrasti i ostaviti bezbrižne tinejdžerske dane iza sebe.

Pogledaj video
4 / 7

Ven

Talentirani umjetnik kojeg prati glas problematičnog mladića, a zapravo je dobra srca. Teško mu padaju ozbiljne situacije s kojima se susreće, ali ostaje uz Zoe.

Pogledaj video
5 / 7

Mihajlo

Zavist prema bratu Lazaru oblikovala ga je u bahatu, bezobzirnu i nasilnu osobu koja projicira takvo ponašanje u svim aspektima svog života i odnosima s ljudima.

Pogledaj video
6 / 7

David

Stručan i cijenjen liječnik koji se ne boji pokazati ljudskost i suosjećajnost u trenucima kad je to najpotrebnije.

Pogledaj video
7 / 7

Zlatko

Menadžer koji je stekao bogatstvo na beskrupulozan način te je to prenio i na svoj odnos s ljudima. Drskost ga je stajala braka, ali i ljubavi sina Vena.

Pogledaj video

O seriji

Pogrešan čovjek nova je dramska serija s vrhunskom glumačkom postavom koju čine neka od ponajboljih glumačkih imena u regiji.

Radnja prati priču samohrane majke Lee (Ivana Roščić), koja je spremna pogaziti sve svoje principe i uvjerenja kada sazna da joj je kći Zoe (Dora Dimić Rakar) teško bolesna. Našavši se u nezavidnoj poziciji i bez drugog izbora, Lea odlazi u potragu za Zoeinim ocem Lazarom, kojeg nije vidjela već 16 godina. Otkriva da Lazar, koji nosi nadimak Crni (Emir Ćatović), danas živi povučenim životom u svjetioniku na malom otoku.

Uvjerena da je on najveći krivac za svu njezinu patnju u životu, Lea je primorana prijeći preko boli i zaboraviti ožiljke prošlosti te ga tražiti za pomoć. Međutim, kako život uvijek piše nepredvidljive priče, tako će se pokazati da i ova ima dvije strane.

Glavna radnja isprepletena je i drugim zanimljivim likovima i događajima. Upoznajemo Vena (Roko Sikavica) - ludo zaljubljenog Zoeina dečka i njegov odnos s razvedenim roditeljima Zlatkom (Dražen Čuček) i Katarinom (Bojana Gregorić). Tu je i Leina vjerna prijateljica Marina (Anja Matković), zatim liječnik Mišetić (Igor Kovač), koji je zadužen za liječenje Zoe, kao i Lazarov brat Mihajlo (Petar Benčina) te mnogi drugi likovi.

Visokobudžetna produkcija serije čiju radnju potpisuje Jelena Veljača, a scenografiju proslavljeni scenograf Goran Joksimović Joksa, dodatni su mamac da ne propustite niti jednu epizodu.